s heliina voda kosata po barzo li raste(ako ne daite dr idei kak kosata da raste po barzo)
а като погледнеш от друга страна и търсачка да ползва за "хелиина" вода едва ли ще намери многоПървоначално написано от Liar
![]()
![]()
![]()
Да помогна на едно мързеливо заблудено детеПървоначално написано от Liar
![]()
ОФффФфФ кво е това мързи ме да търся![]()
![]()
До сега да си намерила каквото ти трябва!!!Не случайно хората са сложили тая търсачка,по-бавно ще стане ако чакаш някои да ти отговори отклкото за 2 мин да намериш отговора на въпроса си!!!
![]()
![]()
![]()
Малко трудно да намери heliinа водаПървоначално написано от lia_k
![]()
ех колко си добраПървоначално написано от girl91
![]()
мене като ми каже някой за някакво такова нещо "marzi ma" знаеш ли кфа помощ ще му дам![]()
![]()
![]()
Да определено ще и е трудно![]()
![]()
поне малко да се образова момичето.Ама все пак може да напиша да кажем "какво се използва за бърз растеж на косата?" или нещо подобно
![]()
Тва не мн дълго сигурно не може да го напишеПървоначално написано от lia_k
![]()
Сигурно![]()
![]()
![]()
![]()
ми положи усилие![]()
иначе си чакай да ти порасне сама,то за тфа не се иска усилие
мързел такъв
тфа не е гордостПървоначално написано от na1xn
П.П.аз не претендирам да съм забавна
Поне му отговорете на въпроса стига сте се заяждали и правили темата на гъз... ясно е, че се прави на интересен.
Хининовата вода е за растеж на косата. Продава се в аптеките... в зависимост от милилитрите и марката струва различно. Но не е по - скъпа от 3 лева. Има такива, които се пръскат има и такива, които не се. Т'ва няма значение, втрива се в корените всеки ден без отмиване...
Anything else?
първос е научи да пишеш, после се обеснявай.
И ква ще е тая вода с хелий в нея![]()
![]()
Войни на Тангра
ехх че си...Първоначално написано от Pagan_man
ми "хелиина вода" незнаеш ли?!![]()
![]()
![]()
![]()
Добре, де, не знаеш как се казва продукта или се правиш не интересен - ОК. Че има хилада подобни теми - пак ОК. Ама толкова ли не можеш да си зададеш въпроса що годе грамотно, та да разберат хората какво искаш. За да не прозвучи като заяждане - водата се нарича хининова, продава се в аптеките, струва около левче. След измиване се втрива в корените с памук. Има маски, които се правят за по-бърз разтеж на здрава коса, но не знам до колко ще си навит да се мажеш и с такива неща.