.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67

Град
    yy nas !
    най - добрата ми приятелка е на 15 и ходи с 22-годишен.. вече 2ри месец и са си много щастливи.. не виждам да има проблем в това.. ;]

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не го одобрявам. Но мното си зависи от вас самите. А има възможност и после да съжаляваш, че ни си тръгнал с нея.
    При всички положения ти гарантирам, че при тази разлика във възраста ще има доста неща, които ще ви пречат на връзката. Едва ли ще продължи дълго.

Няма да издържите дълго според мен. Разлика от 7 години си е множко.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен..не е нормално..но нали се пак когато някой се ожени разликата е бая голяма понякога 7,8 год в някои случаи..тогава понякога е нормално зависи от човека как го възприема при всеки е различно .А ако с този човек се праи нещо кат напр секс може да сметне за педофилия
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

хах аз пък съм на 16 и харесвам един на 22
    и страното е, че го видях и веднага скайп майп ии той и той почна да ми се кефи ( или поне така казва ) Иии не знам какво ще стане, защото и него и мен ни притесняват годините, но бих те посъветвала да действаш стига и тя да те харесва! Понякога годините не са най-важното! УСПЕХ!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Ммм 15 годишно момиче мисля че разликата вгодините е доста голяма,но какво пък познавам момче на 18 дето ходи с шести клас момиче
    Така че ако се харесват младите нека да се земат да го еба
    Бъзикаш се нали?!?
    Не се бъзика.Момичетата,които познавах от другите класове в 6 клас,ходеха с 17,18,19,че и до 23-годишни се е стигало.Сега по темата:

Към автора:Какво харесваш в това дете(най-точната дума)?Като ми отговориш на тоя въпрос и аз ще ти отговоря какво мисля.

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Ммм 15 годишно момиче мисля че разликата вгодините е доста голяма,но какво пък познавам момче на 18 дето ходи с шести клас момиче
    Така че ако се харесват младите нека да се земат да го еба
    Бъзикаш се нали?!?

А сега по темата.Това решение можеш да си го вземеш само ти.Разликата ви наистина не е малка...нещата щяха да изглеждат по друг начин ако тя беше на 17/18 а ти на 24/25
    Но ти трябва да си прецениш и да преусмислиш алтернативите
    Защото има вариянт всичко да е розово и прекрасно...,но има възможност да си изгубиш акъла по нея и тя ако е по отракана да си те върти както си иска...(все пак като гледам днешната младеж... )
    В крайна сметка живота си е твой,каквото си прецениш ,очакваме да вземеш правилното решение за себе си

Не съвсем не се бъзикам

абе забелязах,че има доста двойки с по 7 год разлика момиче от моя клас също ходи с 22 годишен...аа и тя е на 15...пък има една не я познавам лично но се знаеме и е на 15 а ходи с някъф на 35 години

та по темата ако си се обичате и ако мислиш,че всичко ше е ок кво толко земете се и така :P
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Shtom se haresvate i se obichate nqma znachenie godinite

както казах в една тема - възрастта има огромно значение!
    Кой каквото ще да казва, за да може да прсъществува една връзка дълго и евентуално да доведе до създаването на семейство, е необходимо човекът до теб да е около твоите години. Иначе... се получава едно много кофти положение, при което на жената й се купонясва, а на него му се стои у дома пред телевизора. Или... той говори за сериозни теми, а тя и хабер си няма от тях, защото още не е дорасла.

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    kriska samo 1 sum suglasen s tebe BON JOVI FOREVER !!!
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

По принцип може , но така ли не намери някоя колейка в университета, която да харесаш?

Град
    Благоевград
    По принцип съм на мнение, че за любовта няма граници, НО има едно голямо НО...все пак тя е на 15. Каквото и да си говорим няма да разсъждавате по един и същи начин и едва ли връзката ви ще просъществува много дълго. Гледам, че има много мнения, че тя може да не е на акъла на останалите момичета на нейната възраст, но вероятността да е така е 1:1 000 000.
    Все пак ти желая успех
    Пиши, ако има някакво развитие

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Според мен годините няма да ви пречат... аз съм на 15 моя фр е на 20 и кфо...разбираме си се всичко е тип топ е ест има малки дразги но каде ги няма.. така че няма откфо да се притесняваш

Така, за мен е характерно, че преди да направя грешка, винаги обмислям много нещата и от всички страни (което разбира се ни най-малко не ми пречи да направя грешката ). Само че в този случай смятам, че на фона на всичката измет, която е в тази възрастова група, момичето е глътка чист въздух. Освен това има и много зряла визия без да е загубила от това. Имам наблюдения върху нея от повече от половин година като през това време доста често сме излизали и сме си говорили на различни теми и то доста равностойно. Абе притеснява ме само ФАКТЪТ че е на 15 а аз на 22. 7 години. Нито повече, нито по-малко. А относно колежките в университета - просто не сте си имали работа с тях за да ме насочвате в тази посока. Аз съм бил и с 3 години по-голямо момиче и мога да кажа, че не беше кой знае какво. Все пак благодаря за откровените отговори, ще му хвърля още доста размисъл преди да действам Благодаря на всички.
    Не е важно да умреш за родината, важното е да накараш врага да умре за своята.

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~

[b]Не се бъзика.Момичетата,които познавах от другите класове в 6 клас,ходеха с 17,18,19,че и до 23-годишни се е стигало.Сега по темата:
    Не съвсем не се бъзикам
    Аии ,абе и ние бяхме луди глави едно време,ама чак пък такива случаи май не сме имали...
    6 клас....-12 годинки - недоразвито момиче,все още дете...със 18 годишен и наагоре...А едва ли си говорят за времето като са заедно....

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Днешните момичета толкова бързо се развиват, че съм сигурна, че това момиче изобщо не изглежда и не мисли като 16 годишна..
    А и ако тя те желае няма нищо извън реда на нещата...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Гризи дръвцето
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от winex86
    Така, за мен е характерно, че преди да направя грешка, винаги обмислям много нещата и от всички страни (което разбира се ни най-малко не ми пречи да направя грешката ). Само че в този случай смятам, че на фона на всичката измет, която е в тази възрастова група, момичето е глътка чист въздух. Освен това има и много зряла визия без да е загубила от това. Имам наблюдения върху нея от повече от половин година като през това време доста често сме излизали и сме си говорили на различни теми и то доста равностойно. Абе притеснява ме само ФАКТЪТ че е на 15 а аз на 22. 7 години. Нито повече, нито по-малко. А относно колежките в университета - просто не сте си имали работа с тях за да ме насочвате в тази посока. Аз съм бил и с 3 години по-голямо момиче и мога да кажа, че не беше кой знае какво. Все пак благодаря за откровените отговори, ще му хвърля още доста размисъл преди да действам Благодаря на всички.
    Личи си че учиш право...всичко се оглежда детайлно и се обмисля и преосмисля по всички възможни начини

Re: Разлика във възрастта - какво мислите ?

Цитирай Първоначално написано от winex86
    Така, искам да попитам дали според вас е в реда на нещата 22-годишно момче да харесва 15-годишно момиче или направо да отивам да се предам в полицията? Предварително благодаря за честните и откровени мнения.
    полицията

... и те така

Как ще е нормално ве АЛО ХОРА сабудете се ле.Момчето (100% ще е момче няма накъде )ако си има сериозна връзка а вие му развалите живота как ще се чувствате а?Щото некфи лапета са намесили и щото изглеждала на 18.Аз лично никога няма да тръгна с момиче с 5 години по-малка.Хората педофили може да ги искарат.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

те хората могат всякакви да ги искарат
    Пък и пича е подсъден само ако имат сексуален контакт при несъгласието на единия или другия! А и те могат да са си заедно, а ако се стигне до работа с властите / ако се стигне / никой не може да докаже, че ходят или, че са имали сексуален контакт!
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

ммм 7 години по-добре не...

Ако и двамата сте умни и зрели хора ,разликата не е такъв проблем Само дето ти не можеш да си напълно сигурна дали наистина държи на тебе или чисто и просто иска нещо и си мисли,че от теб по-лесно ще го получи като си по-малка.Ти провери щом искаш ама както казват хората"опичай си акъла"

P.S.Ама и аз каква простотия съм написала Извинявай,не дочетох и помислих,че момичето пише>

А колкото до тебе-не си играй с момичето ако не можеш да се справиш с възрастовата разлика

Ти са к'фо...като ти кажем,че е голяма разликата няма да се занимаваш ли?! И стига с тези тъпи теми - има търсачка и 3098670857 въпроси и отговори на този предмет.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си