- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика във възрастта - какво мислите ?
разликата е голяма , но тва не означава да се отказваш , но зависи ...
на мен и гаджето ми е 5и 7 не е толкова много.Познавам момичета на по 14,15 дет ходят с 26,30 годишно пък ...
Хаха к'ви хора имало ... значи аз не трябва да се притеснявам, че съм на 16, а "избраницата ми" е на 13![]()
Не забравяйте, че все по - бързо 'узряват' и момчетата и момичетата (най - вече момичетата) ...
kvo ti puka poznavam edno momi4e koeto e 7 klas a hodeshe polovin godina s edni na 26
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Казвала ли съм ти скоро, че си велик?
Нз дали е нормално..аз изглеждам мн по-голяма и за тва излизам само с по-големи от мен..но зависи и от 2-мата,ако единия не прилича на родител на другия или нещо такова невиждам нищо лошо в това
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
и какво от това,щом ти харесва действай![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
![]()
любовта не пита !!!
![]()
![]()
ако е нещо по сериозно, тя все някога ще порасне :P,а и няа нищо не нормално !!!
![]()
![]()
(или бъркам) но така или иначе действай !!! имаш блатословията ми
![]()
![]()
![]()
нищо лошо,стига да сте влюбени.разликата между мен и гаджето ми е 8 години.така че![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
дам и аз съм на мнение че няма нищо лошо да сте заедно заеби ги кукитее..Първоначално написано от `'Sweety`'
кво ще се предаваш?
![]()
![]()
лично аз на този етап от живота си не бих тръгнала с момче,което е значително по-голямо:P
+1000000000Първоначално написано от ra4ence
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
+1 a kolkoto do policiqta nqma zashto da hodish prosto spri da se sreshtash s neqПървоначално написано от TechnoSphere
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Всичко е възможно...няма нищо лошо в това да опиташ![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ами аз като бях на 15 ходех с момче на 21И не ми се струва ненормално
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Ami ne mislq che ne e normalno.Ako dvama dushi se haresvat godinite sa nai malkiq im problem.Moje bi ponqkoga shte e trudno,no ako se podkrepqte shte preodoleete vsi4ko zaedno.![]()
{Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}