- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- повече от приятели?
life's too short to be unhappy
Вземи говори с него, изяснете си отношенията, кажи му, че го обичаш, не само като приятел, но и като нещо повече и го целуни, целуни гоооо, целунии гооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти с ибълен инвалит нечовек просто ти кво иска6 да ти бръкне в гаштите ли ама то и той е 1-н кретен аве 1 за друг сте профан4ета![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
аре ве ти пък целуни го IT WAS NO BIG DEAL!![]()
Няма защо да те е страх да го целунеш, щом ти е казал 4е те оби4а и по поведението му ли4и 4е те оби4а, зна4и не сте просто приятели.В какво се съмняваш?Просто го целуни![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Е аз доколкото разбрах..явно вече не сте само приятели ..каза ли сте си че се обичате явно се смята и от двете страни че се харесвате..След като виждаш,че той не прави п1рвата крачка да те целуне ..просто го направи ти няма от какво да те е страх според мен
..п1к и добре ще б1де да си изясните отношенията..дали ходите и след като го напраите няя да има проблем
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Това беше първата готина история,
която прочетох в този форум.
Можеш като нашега да падхвърлиш-
Еми то така и така всички говорят,
че сме годжета,искаш ли да опитаме?![]()
Ако чакаш да ти каже: "искаш ли да си станем гаджета" май няма да се получи. На възраст до 14 години се прави това, но селд това.. Щом си в гимназия трябва да знаеш поне това. Какво трябва да направи човека, за да се чувстваш негово гадже? Като него го е срам да те целуне - ми давай ти. Лесно се разбира дали иска да те целува или не.
Нито ти него, нито той теб те обича. Моментно харесване. Химия му викали.
Don't tell me what I can or can't do !
mersiii na vsi4ki, mn ste mili4ki![]()
![]()
life's too short to be unhappy
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
{Moeto si e moe .... a chujdoto obshto}