- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е най-тъпата фраза,
6te te lupkam kakty dqdo lupka baba po 13 4asa![]()
![]()
![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Правих секс с една позната в нас и когато приключихме обличаики тя ме попита "Ще е проблем ли да си поспя още малко преди да си тръгна"
Почувствах се доста тъп щот излиза че едва ли не я гоня а аз нямах нищо против да си стои колкото иска.
Подобен: "Ш'та друсам като гладен циганин - джанка!"Първоначално написано от Silvi21
![]()
По- скоро за смисъла на това изказване треа да се чувстваш тъпо.Първоначално написано от Hanibal_lektar
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Беше 2рият ми път и докато ми го вкарваше аз се изцепих с 1 "fuck"
Много тъпо ми стана![]()
И аз го мразя това :############Първоначално написано от hottie
Свършваме, аз си се обръщам на другата страна с намерението да заспя. След няколко секунди той ме потупва по рамото и пита, изпълнен с подозрение: "Ти сигурна ли си, че си момиче?"
да, като се замисля и мен "свърши ли?" ме изкарва извън нерви.. "как беше?" и тем подобни не ме дразнят чак толкова, но "свърши ли?" .лелееее, направо си зимам нещата и изчезвам....
При мене беше... "ДОволна ли си?"![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
"нищо не помня..." по тъпо от тва нз дали може... тряя забранят алкохола
Моичкия ведниж докато правихме секс извика "Оооо даааа". Голям смях падна (от моя страна) той милия дори не се усети за какво се смея ама си продължи работата де и сега като се сетя ми става смешно
![]()
"Мри в сол"която са ви казвали след бурна нощ
^УжасТ !!!Първоначално написано от Schneeflocke
"Много ли виках"
--------------
^Е похвалил те е, а ти са се правиш на интересна пред нас, че уж е тъпа фраза.![]()
--------------
хахахах тва беше жестокоПървоначално написано от partychild
![]()
![]()
![]()
айде пак![]()