- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кой е по,по НаЙ ???
Ако бате Енчо Ви би попитал(
![]()
![]()
)какъв/а искате да станете по професия като пораснете ,какво щяхте да му отговорите????
az iskam da stana: ginekolog,kumbainer i izvanzemno [tva 6tqha da badat otgovorite kato bqh malak i bqh uti6ql pri bate En4o]
i He po tapi otgovori ot moq![]()
Аз като порасна искам да стана футболистче![]()
журналист,археолог или нещо свързано с междонародно право,но най-много искам до стана Врачка,там се крие далаверата![]()
as kato malak iskah da stana koloezda4 vijte kolko sam bil po umen predi da porasna a sega iskam da stana drugi ne6ta
Значи ставам.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
като малка исках да стана балерина.. като почти всички момичетасега съм далеч от тая мисъл
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
![]()
tva za ugodqvaneto na jenite e vqrno naistina ne moje vi se ugodi![]()
И при мъжете се срещат такива,но ние определено сме повече.Силни сме,много смеПървоначално написано от crazyhair
![]()
![]()
![]()
Оф изби ме нещо на простотия...,изпаднах в състояние "Незнам какво искам,но го искам веднага"
![]()
Iskam da su4etaq peeneto s akturstvoto tova ne mi e prosto me4ta a i cel i se stremq kum neq a i mi kazvat 4e imam i to golemi zalojbi az ne mislq taka no 6tom horata mi go kazvat sig e taka.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
аз като бях малка исках да стана булка![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
мн исках да стана балерина![]()
;]
пък аз като порасна ше стана по професия ЖЕНА НА МЪЖА МИПървоначално написано от crazyhair
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
балерина...
obi4am te slunceeeeeeeeee
Тва е супер забавна тема.
По-забавна и от автора си даже.![]()
исках да стана художничка, която е балерина и пише....всестранно развита
![]()
сега- архитект :P
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
булка...![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Като малка исках да се занимавам с мода.Сега ме влекът детективските работи,но и това няма да се сбъдне,защото мразя историята.
Искам да работя по специалноста за която уча в училище - икономист мениджър![]()
Много отдавна съм искала да стана археолог, моден дизайнер. Скоро психолог, която стана много "модерна" професия и вече всеки втори "разбира".Сега искам просто да имам парички, 'щото се измъчихме вече.
ЕДИТ: Много парички.![]()