.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Уличните кучета? :)

Преди година брат ми се прибра с улично куче в ръце и решихме, че ще го гледаме
    Аз лично обичам животните независимо от "марката" им Приятелите ми се смеят и ме питат как мога да гледам такова куче, ама то е чисто, има си всички ваксини и според мен е сладко.Горда съм, че си имам помиярче!
    Вие какво мислите за уличните превъзходни?

Смятам,че няма нищо лошо в това да си вземеш помярче така спасяваш животно,което може да умре от глад и студ.Хубаво е, че все още има хора , които обичат животните.И аз съм от тях.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Re: Уличните кучета? :)

Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]Преди година брат ми се прибра с улично куче в ръце и решихме, че ще го гледаме
    Аз лично обичам животните независимо от "марката" им Приятелите ми се смеят и ме питат как мога да гледам такова куче, ама то е чисто, има си всички ваксини и според мен е сладко.Горда съм, че си имам помиярче!
    Гледай да не те зарази с нещо иначе няма лошо, въпреки че "марковите" кучета ме радват повече

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Смятам,че няма нищо лошо в това да си вземеш помярче така спасяваш животно,което може да умре от глад и студ.Хубаво е, че все още има хора , които обичат животните.И аз съм от тях.

+1
    аз си взех преди година котенце-помиярче

Re: Уличните кучета? :)

Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от Ms.SuNsHiNe ;
    ]Преди година брат ми се прибра с улично куче в ръце и решихме, че ще го гледаме
    Гледай да не те зарази с нещо иначе няма лошо, въпреки че "марковите" кучета ме радват повече
    С к'во може да ме зарази като има всички нужни ваксини?

Град
    in my world!
    Mi i az vednuj si bqh vzela i si mu napravihme vsi4ko.I sega go imame ama imame i drugo markovo.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Смятам,че няма нищо лошо в това да си вземеш помярче така спасяваш животно,което може да умре от глад и студ.Хубаво е, че все още има хора , които обичат животните.И аз съм от тях.

+1
    аз си взех преди година котенце-помиярче
    Аз също и не бих го заменила и за най-породистата и расова котка :P

е па щом е обезпаразитено, ваксинирано и чистичко нямаш никъв проблем. Ако си го обичаш животинката "маркова" или не все тая

Мега фен
    смятам 4е са отвратителни и като видя някое на улицата направо...откачам. ама щом си го почистила... става. въпреки че аз никога не бих си взела животно от улицата

Град
    Montreal, CA
    То повечето улични кучета са изоставени от стопаните си. И в следствие на много такива ситуаций са се получили "помярите" . Аз бих си взела улично куче,стига да е ваксинирано и нищо да не застрашава както мойто така и неговото здраве Всички са животни и уличните и породистите .

Преди време си бях взела едно улично коте.Поне 4 пъти в месеца го мих със шампоан против бълхи,то пак имаше. Да не говорим,че ме беше надрало жестоко след няколко игри и хванах някаква тъпа болест на лимфните възли,която води до безплодие,ако не се лекува.Котето излетя от вкъщи и повече аз котка не съм виждала у нас.
    ================================================== ==============================================
    После мама донесе на дядо някакво коте от фирмата й-било се скрило на покрива и постоянно мяукало.Беше много хубаво.Със синкави очи,цялото сиво и много пухкаво.Май беше руска синя котка,не съм сигурна.Хранила съм го със спринцовка,загъвала съм го с одеалце,докато спи.То порасна и стана много диво.Постоянно тичаше,драскаше и си ходеше по нужда където му падне,въпреки опитите ни да го научим,че единствено тоалетната му е мястото за тея неща.С предишната ми котка беше същата работата.
    От тогава съм се отказала да си прибирам каквито и да е било животни у нас.Аз и без това си имам морско свинче и папагал.Просто уличните животни са си диви по характер,не могат да се научат,че саксиите не са тоалетни и имат много бълхи.Какъв е смисъла аз да си го взема от улицата някое куче или коте,да го ваксинирам и прочие,при положение,че мога да дам 500 лв.(примерно) за едно хъски,което към цената са включени и ваксини и знам,че няма някакви паразити.Това си е мое лично мнение.

П.П-Тая тема вместо за уличните кучета,се превърна в тема за котки

Град
    in my world!
    mejdudrugoto kato kazva6 v nas ~*RoNi*~ mislq 4e govori6 za apartament kak az imam takova uli4no i si go gledam v dvora i ne e zlobno?Vupros e kude jivee jivotnoto az sum tvurdo protiv kote ili ku4e vku6ti mn capa.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Да,и това го има.Но надали е,защото беше в апартамент.Леля и свако си гледат котарак в апартамент.Апартамента е доста голям,но все пак е апартамент,не двор.Въпреки това,котарака е много кротък.Да вметна,че е породист и има добро родословие.Просто уличните котета си имат гаден нрав и аз съм се отказала.

Незнам т'ва коте с к'ъв шампоан си го къпала, ама знам, че моето куче го ваксинирам против бълхи на всеки 2 месеца, струва 30лв, като 1 месец има защита от кърлежи

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Еми браво приютили сте едно кученце обречено на глад и страдания..

30 лв. за ваксина ?! Пък и може да е само за кучета.Аз не гледам повече котки,за кучета е съвсем изключено.Изискват много грижи и време.Далеч по ме радва идеята да се радвам на кучетата и котките на приятелките ми.

П.П-Айде стига вече,че усрахме темата

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    И моето куче не е "марково", само че като го взехме беше с идеята, че е, но който не разбира му пробутват всичко. Въпреки това и за секунда не съм съжалявала, че го гледам, въпреки че има доста хора, които ми се присмиват за това. Ако имах възможност, бих си взела и от улицата, но все още живея с родителите си и е невъзможно, може би по-далеч във времето ще си взема ...
    [b][i]Je t'aime au-del

Аз си гледам куче в апартамент (макар че е голямо колкото котка). За 6 месеца успяхме да го научим къде може и къде не да пикае и т.н. Кучето не е точно марково - Пекинез+Хин ама е много послушен даже сега спи до мене А за ваксините то си има няколко които са задължителни. Не знам дали бяха всеки месец ама си ги има и в паспорта си ги лепят и подпечатват. А ако имаш коферман (улично) е добре да ходиш по-често на ветеринар (за кучето) и на доктор (за себе си) щото ако забравиш 1 път да си измиеш ръцете кой знае кви работи ще хванеш. Иначе мойто куче за нищо на света не го давам

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Обожавам кучетата, особено уличните са ми голяма слабост...
    Когато мога им отделям внимание(било то докато чакам на спирката, за да си поиграя с него или да го погаля(не с ръце, всичко става с крака ) или когато се прибирам към нас, тогава вече мога и да си го галя нормално, като знам, че след 2 мин ще си измия ръцете ), случва се не толкова рядко и да ги храня - наскоро едно куче, което ми беше симпатично му взех две кюфтета и кебапчета.. направо на мен ми потекоха лигите докато му ги давам :P :P
    Наистина обичам тези кучета, наистина е супер жест да си вземеш куче от улицата, да направиш живота му много по-хубав, да го дариш с дом и добри стопани..
    Евалата правя на такива хора
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    На мен ми е мн тъжно като видя улични кучета или коткии ;( Според мен няма нищо по-хубаво от това да 'осиновиш' едно такова, ест след като го проверят за болести, ако имаш възможност. Чувала съм какво ли не за кучето, които нападат хора, но в май моя град не съм видяла и едно злобно куче- повечето са наплашени и пребити и само като ги погледнеш и бягат.
    BTW моето коте е взето от пътя и е вече с нас 8 годинки (sun)

Независимо дали имат порода или не и те са душички . Моето коте също е от улицата , но впоследствие се оказа , че е чиста порода (руска синя) . Много е чиста , красива и възпитана . По-умна е дори от някои хора . Обичам всякакви животни , независимо дали са породисти или не .

а мен ужасно ме е страх от почти вс кучета,иначе има някои мн добрички
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

~*RoNi*~ много е индивидуално и просто не си случвала на послушни котета.
    Аз един ден бях излязла с едни приятелки и видях едно мъничко котенце на улицата.Дори и за миг не съм се замисляла, просто го хванах и го занесох у нас.Козината му беше черна от бълхи, но аз и майка ми го хванахме и ги почистихме до една.Заведохме го на вет., направихме му ваксините и всичко нужно и в момента е адски чиста.Относно възпитанието - първо го гледахме навън, но стана зима и го прибрахме.За почти месец го научихме, когато му се ходи до тоалетна да мяука до вратата на терасата.Ние я пускаме и след това тя се прибира.С желание и търпение всичко се постига.

винаги съм се дразнела на животни,за които си дал 40981493269326932 лева...по-точно на тези,които дават...
    Безмислено ми е,особено ако ще си го гледаш вкъщи.Ако е за няква друга цел иди-дойди.
    Уличните животинки и аз ги обичам,котетата предимнои аз бих си зела обаче нашите ще изпаднат в шок и ще ни изхвърлят заедно...

А от кучета като по-малка имах някъв панически страх и мога да кажа че и сега е останало мъничко от него ииии не бих си взела..

Град
    Nqkude...tam
    Za men sushto nqma zna4enie kakva e 'markata" na ku4eto,vajnoto e haraktera mu kakuv e bih se radvala na vsqko edno ku4ence ili kotence nezavisimo ot kude e vzeto...ama na nashte neshtata da mi vzemat i tova e
    Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си