.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    паралелно
    Аз пък съм много против уличните кучета. Мисля, че трябва да бъдат изтребени до крак. Първо, пълни са с бълхи, кърлежи и всякакви гадини. Второ, замърсяват допълнително и без това не особено чистите ни градове. Да не говорим колко хора са ухапани от тези помияри!

Тук трябва да отбележа, че хората, които изоставят домашните си любимци на улицата, трябва да бъдат одрусани с някоя много солена глобичка, защото не само са безотговорни, но и застрашават здравето на околните.

Дори и хуманно погледнато, бездомните кучета трябва да се подлагат на евтаназия, тъй като шансът някой да си вземе куче от улицата е нищожен. По този начин кучетата, които в повечето случаи са в жалко и окаяно състояние, отиват на едно по-добро място, а на данъкоплатците се спестяват много пари за кастрация на животните и за лечение на хората, ухапани от тях.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Аз пък съм много против уличните кучета. Мисля, че трябва да бъдат изтребени до крак. Първо, пълни са с бълхи, кърлежи и всякакви гадини. Второ, замърсяват допълнително и без това не особено чистите ни градове. Да не говорим колко хора са ухапани от тези помияри!

Тук трябва да отбележа, че хората, които изоставят домашните си любимци на улицата, трябва да бъдат одрусани с някоя много солена глобичка, защото не само са безотговорни, но и застрашават здравето на околните.

Дори и хуманно погледнато, бездомните кучета трябва да се подлагат на евтаназия, тъй като шансът някой да си вземе куче от улицата е нищожен. По този начин кучетата, които в повечето случаи са в жалко и окаяно състояние, отиват на едно по-добро място, а на
    данъкоплатците се спестяват много пари за кастрация на животните и за лечение на хората, ухапани от тях.
    Хуманно, а?Същото е, все едно да кажеш, че циганите трябва да се избият, защото като се замислим те също са мръсни, провалят държавата ни като цяло, и само с едно с различават от кучетата - те не хапят - не, когато циганин е гладен най-много да открадне нещо, да те пребие.

Кучетата и котките са беззащитни и определено не хапят без причина.Има хиляди простаци които ги ритат, бият и какво ли още не, и това им се отразява.

Единственото решение е да се създаде животинска полиция (или както се води).Тогава едно, че бездомните кучета ще намалеят драстично, а и безотговорните собственици ще си получат заслуженото.
    Кастрирането не е решение, защото животните имат нужда от грижи след това.Раната от операцията трябва да се промива, конците да се махат и т.н. и доста животни не го преживяват.
    П.П съжалявам за романа

Град
    Долината На Идиотщината
    и аз като имах котка беше от улицата ама беше много яка-чисто черна с зелени очи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си