Преди време си бях взела едно улично коте.Поне 4 пъти в месеца го мих със шампоан против бълхи,то пак имаше. Да не говорим,че ме беше надрало жестоко след няколко игри и хванах някаква тъпа болест на лимфните възли,която води до безплодие,ако не се лекува.Котето излетя от вкъщи и повече аз котка не съм виждала у нас.
================================================== ==============================================
После мама донесе на дядо някакво коте от фирмата й-било се скрило на покрива и постоянно мяукало.Беше много хубаво.Със синкави очи,цялото сиво и много пухкаво.Май беше руска синя котка,не съм сигурна.Хранила съм го със спринцовка,загъвала съм го с одеалце,докато спи.То порасна и стана много диво.Постоянно тичаше,драскаше и си ходеше по нужда където му падне,въпреки опитите ни да го научим,че единствено тоалетната му е мястото за тея неща.С предишната ми котка беше същата работата.
От тогава съм се отказала да си прибирам каквито и да е било животни у нас.Аз и без това си имам морско свинче и папагал.Просто уличните животни са си диви по характер,не могат да се научат,че саксиите не са тоалетни и имат много бълхи.Какъв е смисъла аз да си го взема от улицата някое куче или коте,да го ваксинирам и прочие,при положение,че мога да дам 500 лв.(примерно) за едно хъски,което към цената са включени и ваксини и знам,че няма някакви паразити.Това си е мое лично мнение.
П.П-Тая тема вместо за уличните кучета,се превърна в тема за котки