.

Виж резултатите на анкетата: При кой секс се изморявате повече?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Анален

14 22,95%
  • Вагинален

16 26,23%
  • При никой от двата

10 16,39%
  • Без коментар

21 34,43%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Дженифър е страшна..
    Дженифър не иска Чичко_Полицай да не и закопчае белезниците не желае да си има проблеми с власта .
    Ти истинската Дженифър ли си
    Само посредник
    Кажи и, че я желая..

mishaaaaa, какво да направим ние (или по-скоро практикуващите анален, защото аз не съм пробвала), че ТИ ходиш с гаджето си от дълго време и още не сте правили анален?! Кво, центъра на вселената ли си, ма? Тва че ТИ не си правила и че ТИ не искаш да правиш, не значи че си мярка за другите. Дано си ме разбрала.
    Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?!
    HeartBreakKid И ти млъквай. Аман.

Прости, че и се заяждат. Другите си имат живот. А вие сте смешни, почвате да се хващате за годините на авторката. Странно защо на мен не ми изглежда малка? Аман от злобици. Точно злобеете и се чудите какво да напишете, ту ще поправите някой (като случая с маргото), ту ще се заядате. Ми тъпи сте бе. Злоби.

Съжалявам за offtopic-а, аз по темата няма да се изказвам, защото секс съм правила точно 2 пъти, и то за кратко време, та не съм се уморявала.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    mishaaaaa, какво да направим ние (или по-скоро практикуващите анален, защото аз не съм пробвала), че ТИ ходиш с гаджето си от дълго време и още не сте правили анален?! Кво, центъра на вселената ли си, ма? Тва че ТИ не си правила и че ТИ не искаш да правиш, не значи че си мярка за другите. Дано си ме разбрала.
    Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?!

Прости, че и се заяждат. Другите си имат живот. А вие сте смешни, почвате да се хващате за годините на авторката. Странно защо на мен не ми изглежда малка? Аман от злобици. Точно злобеете и се чудите какво да напишете, ту ще поправите някой (като случая с маргото), ту ще се заядате. Ми тъпи сте бе. Злоби.

Съжалявам за offtopic-а, аз по темата няма да се изказвам, защото секс съм правила точно 2 пъти, и то за кратко време, та не съм се уморявала.

saglasna sam s teb
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

аз едно въпросче само ... margo_93 ти 93 година ли си родена илиии нещо бъркам

h

Цитирай Първоначално написано от ice_cream
    аз едно въпросче само ... margo_93 ти 93 година ли си родена илиии нещо бъркам
    Да защо?!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Авторката е точно на 14. Проверена информация.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Авторката е точно на 14. Проверена информация.
    Разкрихме я!!! Вече дано се поуспокоят малко духовете,ама и тя голяма интригантка де...над 12 съм...

определено аналния

jghgh това "ма" където си го написал/а говори за ниската ти култура.
    Няма да те обиждам, защото не искам да си падам под достойнството.
    Щом ги защитаваш сигурно и ти си една/един от тези малки пикли, които си мислят, че знаят какво правят и защо го правят.
    Не ме интересува, да си дават задниците и п*****е на когото искат, просто ги съжалявам и се отвращавам от такива като вас.
    Жалки сте ми ... няма смисъл да говоря повече ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

А що се отнася до злоба .... хих, не, не аз не мога да злобея, просто ми е смешно, че някакви дечица (не казвам, че съм много голяма) си дават задниците на батковци, като си мислят, че това е "яко" и отиват да разказват на приятелките си.
    Смешно е, хора, отчайващо е положението!
    И сега аз съм кривата, защото не подкрепям сополивите пикли (с извинение), еми съжелявам, но не ви разбирам.
    Ще имаме деца след време ... така ли ще им се радвате като разберете,че на 10 - 13 години се ебат и правят анален секс ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Хайде де, какво стана jghgh не можеш ли оспориш казаното от мен ?
    С кое не си съгласен/съгласна и т.н. , преди беше много отракан/а а сега защо замълча?

Защо всяка една тема я превръщате в скандали?

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Хайде де, какво стана jghgh не можеш ли оспориш казаното от мен ?
    С кое не си съгласен/съгласна и т.н. , преди беше много отракан/а а сега защо замълча?
    Az ne sum suglasen s teb. Mislq, che vseki ima pravoto da pravi kakvoto si iska sus sobstveniq jivot i ne mislq, che nqkoi ima pravoto da go kritikuva osven roditelite mu. Sexualnoto suzrqvane e ne samo socialno obosobeno, no e i vupros na kulturni cennosti i lichni jelaniq. I az ne sum suglasen, che v nqkoi durjavi kato Filipinite, kudeto se plodqt ciganite kato zaici, masturbaciqta se nakazva sus smurt. Tova dava li mi pravoto da gi narejdam, che sa bokluci?
    Eating isn't cheating - Arnold

margo_93 ne6to da ne si guzna 6tot i ti si na 15 qvno a mi govori6 tuka za analen sex awe qqqq

mishaaaaa Не е ниска култура, а лека гавра.
    Аз не съм част от "пиклите", ама ти не се усещаш (и не се усети) как прекаляваш (и как прекали) с четенето ти на морал. Логично е да се издразня.
    Ако е на въпрос, секс съм правила 2 пъти.

С тези твои 3 поста не ми каза нищо. Препрочитам ги, но не стигам до никаква информация. Пробвай пак.

А ако ти не си ме разбрала добре, препрочети ми постинга и ще видиш на какво точно съм ти се издразнила. Не спираше да спамиш и да се "дървиш" еди кой си на колко е, ама как може така, как може иначе, почнаха едни ебавки и лигавщини (с HeartBreakKid) ... Излагация, но излагация на самите вас. Да, може би не е правилно момиче '93 да прави анален, но вие си навирате буквално своето мнение в лицето на околните и с това е нормално да ДРАЗНИТЕ. Нали мнението е като гъза? Всеки го има, но умните хора не си навират задниците в лицето на околните. А вие това правите. Да не говорим че Meri_007 просто пусна тема, която ти и HeartBreakKid осрахте с лекциите си за морал, "възмущенията" си и останалите клишета. Май наистина си нямате работа. И да, злобици сте. З Л О Б Н И. Например като цитира маргото за по-дългия интервал от време кво целеше? Чешеш си езика, мацко, искаш просто да се дразниш с нещо/някого. И междудругото, да, отракана съм, и не съм се "скатала". Тва че не вися нон-стоп в тая тъпа тема за да ти отговарям, не значи че съм се скрила и че няма да ти отговоря на всичко, което те интересува. Бъди спокойна, не си мълча изобщо. Нито в нета, нито приживе. Може и по-късно да ти отговарям, но виждаш, че го правя

Личният избор трябва да се уважава.
    Някой да ви кара да правите анален секс и да го одобрявате?! Тези две момичета да са ви навирали в лицето колко е яко това и т.н?
    Тва че ТИ си еди каква си, ТИ не правиш еди какво си и ТИ не го одобряваш, НЕ ЗНАЧИ че думите ти са закон.

Много насериозно се взимаш.
    Айде препрочитай ми стария постинг и се опитвай да ми КАЖЕШ нещо, защото от тия 3 поста, които сега изписа, нищо не разбрах, защото нищо съществено не ми каза => няма какво да оборвам.

margo_93 ne6to da ne si guzna 6tot i ti si na 15 qvno a mi govori6 tuka za analen sex awe qqqq
    Хехех от най-гузните съм...Нали е форум защо да не говоря?Ако ти преча нещо кажи !И все пак не те карам насила да четеш мненията ми нали...Не съм ти опрял нож до шията все пак или както се казва в оня поговорка "Шило до гъзило"...

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Щом ги защитаваш сигурно и ти си една/един от тези малки пикли, които си мислят, че знаят какво правят и защо го правят.
    Не ме интересува, да си дават задниците и п*****е на когото искат, просто ги съжалявам и се отвращавам от такива като вас.
    Жалки сте ми ... няма смисъл да говоря повече ...
    И понеже се надъхах да те направя на салатка (поне във форума), искам да ти кажа, че лично за мен е въпрос на чест (и достойнство :P), когато споря с някого, да чета внимателно какво пише той, ако ще да прочета 5 пъти, но да го разбера максимално добре и тогава да му споря. Сега ще ти покажа част от мнението ми (първото ми мнение, с което се обадих в тази тема и те разкритикувах)

Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?! .....
    И т.н.

Така че не знам кои са тези "вас", но аз не съм част от тях

Лично според мен с мненията си досега ти тотално се излагаш. Да не говорим че е ЛЕКО смешно това колко сме ти жалки и как нямало смисъл да говориш повече.
    Има смисъл, споко. Хубаво е да можеш да си защитаваш позицията. Не си човек, ако не можеш да си защитаваш/доказваш мнението.

Продължавай де. Keep trying

Мастурбацията изморява най-много
    Streetball is my job!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от margo_93
    Хехех от най-гузните съм...Нали е форум защо да не говоря?Ако ти преча нещо кажи !И все пак не те карам насила да четеш мненията ми нали...Не съм ти опрял нож до шията все пак или както се казва в оня поговорка "Шило до гъзило"...
    Eto za tova uvajavam potrebitelki kato neq i se chudq na licemerite, koito se drapat postoyanno. Zavistta e losho kachestvo. Nqkoga osuznavali li ste go?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Goceto
    Докато дишам се надявам.

mishaaaaa iskam i az da kaja ne6to po vaprosa arvo mnogo si zlobna i vtoro zavijda6 na ystanalite ,4e pravqt analen sex i az go pravq i kakvo?To4no 6tot tolkova kritikyva6 drygite i na teb ti se iska da ypita6,no ne si go priznava6!!!!!!!
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

az li da zavijdam na nqkoi koito ot 14 godi6en pravi svirki na nqkoi napil se batko (ili ne6to takova be6e edno ot mneniqta ti) i na takiva koito se ebat po separetata

Не, не съм злобна, чудя се какво да правя и за това се дракам.
    Вярно, изкарвам си нервите във форума, но това че завиждам, че вие правите анален секс ...... без думи.
    Хайде обясни ми ЗАЩО ще ви завиждам?
    Сега ще кажете "какво ме интересува", но аз си имам приятел и по всяко време можем да правим анален секс и какво?
    Не е срамен самият анален секс, а от кого е практикуван.
    НЕ СИ НАЛАГАМ МНЕНИЕТО, А ПРОСТО ГО ИЗРАЗЯВАМ.
    не смятам, че съм казала нещо глупаво и безсмислено.
    А това, че се вземам на сериозно .... ами да, вземам се, естествено.
    Вие като не се вземате на сериозно, това си е ваш проблем.
    Да злобея ... я стига, аз съм искрено и народно момиче, мразя лигавите и надутите, още по- малко пък да искам да приличам на тях.
    Не благодаря ... не ми е по стила.
    Лек ден

МОже би, някога не съм била права, ама нали тук е мястото, където си изразяваме мнението.
    И сега какво? Превърнахме темата в тъпа кавга ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си