- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По изморителен?
Nqma smisul da se karate kato cqlo. Zabelqzal sum, che v momenta, v koito nqkoi kaje neshto malko po-razlichno ot klishetata i go napadat vednaga.
A po temata ot empirichni opiti moga da kaja, che analniqt e nai-iztoshtitelen za momicheto. Oralen moje da pravi polovin chas s malka umora v chelustta, vaginalen nqkolko chasa bez uslojneniq ako e po-spokoen sexa, no pri analen sled 10tina minutki prosto stava tejko. Nakraq samoto i useshtane e iztoshtenie. Obiknoveno momicheto zaspiva sled nego.
Eating isn't cheating - Arnold
Ами да ... аз в почти всяка тема , в която пиша , съм нападана .... просто в повечето случеи не мисля като 11-12-13 годишните "каки" ... (добре де , пак се дракам) ...
Какво ми има толкова , че да се дракате с мен ....![]()
Само някоя да не започне да пикае газ ....![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
А ти от къде знаеш какъв е бил,дали въобще е бил пиян или пък е бил батко...Първоначално написано от ice_cream
Не съм правила анален,но вагиналния ме изморява,ако само аз "ръковода" нещата![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
pro4etoh ti mneniqta i razbrah![]()
но стига млъквам всеки си избира в крайна сметка дали да го прави по сепаретата на дискотеките или неизвинявам се ако съм те засегнала по някакъв начин
![]()
Аз като че ли след анален се чуствам по-изморена но това е защото оргазма е в пъти по-разтърсващ.
И да ви кажа че това дали си пробвал или не анален секс и от колко време си с гаджето си нищо не значи. Аз с бившия си бях 10 месеца преди да правим вагинален секс а само няколко месеца след това пробвахме и анален. Всичко е въпрос на личен избор а не на скука или нещо такова...
Аз най се умарям след оргазъм, а такъв получавам най-вече като си лежа и той действа с езиче.......няма сила да стана от леглото поне 10 минути...
Аналният секс, защото и двамата партньори напъват повече мускули, сещате се..
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Не говори от 1во лице мн.ч., а от 1во лице ед.ч.Първоначално написано от mishaaaaa
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
изморявам се най-много от анален секс
тва е защото често го слагам на разни боклуци от форума и ме боли кръста перманентно, защото трябва да натискам, когато смелите гадове се стискат
Първоначално написано от Cukata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DaRk_AnG3L
И аз да не остана по-назад!! ПОДКРЕПЯМ С 3 РЪЦЕ !![]()
![]()
![]()
![]()
Стига сте я ебавали са ше й гадаете годините лиПървоначално написано от mishaaaaa
Тъпоо
Не ми прилича на някфа малоумна курва,която се е проебала от 11,такаче явно е на повече
Пък и има нисички и дребнички момичета,които на външен вид не отговарят на възрастта си,но са умствено по-зрели от останалите
![]()
По темата-нямам мнение![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
jghgh лелеее ... колко си забавен/забавна, не те знам какво си ... =D>
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!