.

Виж резултатите на анкетата: При кой секс се изморявате повече?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Анален

14 22,95%
  • Вагинален

16 26,23%
  • При никой от двата

10 16,39%
  • Без коментар

21 34,43%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Hybrid View

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma smisul da se karate kato cqlo. Zabelqzal sum, che v momenta, v koito nqkoi kaje neshto malko po-razlichno ot klishetata i go napadat vednaga.
    A po temata ot empirichni opiti moga da kaja, che analniqt e nai-iztoshtitelen za momicheto. Oralen moje da pravi polovin chas s malka umora v chelustta, vaginalen nqkolko chasa bez uslojneniq ako e po-spokoen sexa, no pri analen sled 10tina minutki prosto stava tejko. Nakraq samoto i useshtane e iztoshtenie. Obiknoveno momicheto zaspiva sled nego.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ами да ... аз в почти всяка тема , в която пиша , съм нападана .... просто в повечето случеи не мисля като 11-12-13 годишните "каки" ... (добре де , пак се дракам) ...
    Какво ми има толкова , че да се дракате с мен ....
    Само някоя да не започне да пикае газ ....
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от ice_cream
    az li da zavijdam na nqkoi koito ot 14 godi6en pravi svirki na nqkoi napil se batko (ili ne6to takova be6e edno ot mneniqta ti) i na takiva koito se ebat po separetata
    А ти от къде знаеш какъв е бил,дали въобще е бил пиян или пък е бил батко...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не съм правила анален,но вагиналния ме изморява,ако само аз "ръковода" нещата
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

pro4etoh ti mneniqta i razbrah

но стига млъквам всеки си избира в крайна сметка дали да го прави по сепаретата на дискотеките или не извинявам се ако съм те засегнала по някакъв начин

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз като че ли след анален се чуствам по-изморена но това е защото оргазма е в пъти по-разтърсващ.

И да ви кажа че това дали си пробвал или не анален секс и от колко време си с гаджето си нищо не значи. Аз с бившия си бях 10 месеца преди да правим вагинален секс а само няколко месеца след това пробвахме и анален. Всичко е въпрос на личен избор а не на скука или нещо такова...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз най се умарям след оргазъм, а такъв получавам най-вече като си лежа и той действа с езиче.......няма сила да стана от леглото поне 10 минути...

Аналният секс, защото и двамата партньори напъват повече мускули, сещате се..
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    И сега какво? Превърнахме темата в тъпа кавга ....
    Не говори от 1во лице мн.ч., а от 1во лице ед.ч.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на quench
    изморявам се най-много от анален секс

тва е защото често го слагам на разни боклуци от форума и ме боли кръста перманентно, защото трябва да натискам, когато смелите гадове се стискат
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "

Цитирай Първоначално написано от DaRk_AnG3L
    Цитирай Първоначално написано от Cukata
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "

И аз да не остана по-назад!! ПОДКРЕПЯМ С 3 РЪЦЕ !

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Мммм ... на 12 и половина?
    Съжелявам, но ми е смешно ....
    Стига сте я ебавали са ше й гадаете годините ли Тъпоо Не ми прилича на някфа малоумна курва,която се е проебала от 11,такаче явно е на повече Пък и има нисички и дребнички момичета,които на външен вид не отговарят на възрастта си,но са умствено по-зрели от останалите
    По темата-нямам мнение
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    вагиналния анален не съм правила до сега
    +1

jghgh лелеее ... колко си забавен/забавна, не те знам какво си ... =D>
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си