.

Виж резултатите на анкетата: При кой секс се изморявате повече?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Анален

14 22,95%
  • Вагинален

16 26,23%
  • При никой от двата

10 16,39%
  • Без коментар

21 34,43%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Град
    Къде ли не!

По изморителен?

Та най-вече към момичетата ,кой за вас е по изморителен,аналния или вагиналния секс?Впечатления да споделят и момчетата.

За мене лично е аналният.

Meri_007 това твоята снимка ли е бе?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    На края на дъгата :)
    вагиналния анален не съм правила до сега
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Защото ми приличаш на 10 - 12 годишна .... а на тези години да разбираш толкова от секс, че пък и от анален .... (извинявам се предварително,ако нещо съм сгрешила)
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Къде ли не!

hi

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Защото ми приличаш на 10 - 12 годишна .... а на тези години да разбираш толкова от секс, че пък и от анален .... (извинявам се предварително,ако нещо съм сгрешила)
    Аз съм да и съм повече от 12 ...често ме бъркат,поне на тая снимка ,ама нея най-си я обичкам....

13 ?!
    There Is Only One..

Мммм ... на 12 и половина?
    Съжелявам, но ми е смешно ....

Аз до 16 години почти не бях виждал голо женско тяло... само във Вестник "Чук-Чук" и списание "Жената днес" .. А вече има хора на по 12 години които са пробвали АНАЛЕН секс... Моето поколение май е изостанало
    There Is Only One..

здр

Аналния определено.При самото проникване усещам как тялото ми се загрява,пък и след това си е доста по уморително от вагиналния и усещам как започвам да се поизпотявам леко,докато при вагиналния това също се случва но за по-дълъг интервал от време...

"случва се за по- дълъг интервал от време" ?
    май не се изказа както трябва
    Боже, аз ходя с приятеля си от почти 2 години и все още и двамата не искаме анален секс, не сме се отегчили все още от вагиналния, а пък тука ми пишат 12-13 годишни момичета, че аналният бил по- изморителен ......

g

"случва се за по- дълъг интервал от време" ?
    май не се изказа както трябва
    Боже, аз ходя с приятеля си от почти 2 години и все още и двамата не искаме анален секс, не сме се отегчили все още от вагиналния, а пък тука ми пишат 12-13 годишни момичета, че аналният бил по- изморителен ......
    добре при по-продължителен полов акт...така доволна ли си?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Е не, честно.... Наистина останах....как да кажа, малко или много ОТВРАТЕНА...и на всичкото отгоре, толкова спокойно да потвърждава, че е на 12-13 и че е правила анален...все едно, че казва съвсем обикновенно нещо. Пък аз, на 14 за първи път имах гадже и за първи път се целувах с момче, а те на по 12 вече анален почнали....не, не то просто не искам да продължавам да се замислям....спирам до тук, защото ако продължа ще кажа нещо с което има шанс да обидя аудиторията от 13 годишни, практикуващи анален секс!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "

There Is Only One..

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid
    Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Е не, честно.... Наистина останах....как да кажа, малко или много ОТВРАТЕНА...и на всичкото отгоре, толкова спокойно да потвърждава, че е на 12-13 и че е правила анален...все едно, че казва съвсем обикновенно нещо. Пък аз, на 14 за първи път имах гадже и за първи път се целувах с момче, а те на по 12 вече анален почнали....не, не то просто не искам да продължавам да се замислям....спирам до тук, защото ако продължа ще кажа нещо с което има шанс да обидя аудиторията от 13 годишни, практикуващи анален секс!
    всъщност авторката никъде не каза на колко е, каза че е на повече от 12, а и всъщност тая снимка я беше пуснала преди в една тема и като я видите уголемена се вижда, че е доста по-голяма. Иначе по темата не съм правила анален, че да мога да сравня

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от HeartBreakKid

Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен
    Град
    SF
    Всъщност това, което изморява, са позите, а не какъв секс правиш. Така 4е няма никакво зна4ение анален ли ще е, вагинален ли ще е...

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    хаха ония ден ако щеш вярвай видях едни лапенца от моя блок в едни бурени(храсти) до една джанка. 1-во ги видях на Джанката но после си бяха в храсталака и не ми се стори момчето и момичето да си играят на войници както аз правех на 10-11 години

be ti zaqjda6 li se,ili zavijda6 ,4e tq e probvala pove4e ne6ta ot teb????????? momi4eto nikade ne e kazala na kolko e ,a 4e e pove4e ot 12 ,a i ako ygolemi6 snimkata 6te zabeleje6 4e e po golqma ,az moga da pysna moq snimka na koqto izglejdam kato na 12-13 ,a imam navar6eni 17 i 6te pravq 18 ,
    A po temata ypredeleno analen ,nz no mi e po zor
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен
    Спрете да се заяждате, авторката е на 14-15.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз съм без коментар

Мега фен
    Дженифър е страшна..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Дженифър е страшна..
    Дженифър не иска Чичко_Полицай да и закопчае белезниците не желае да си има проблеми с власта .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Дженифър е страшна..
    Дженифър не иска Чичко_Полицай да не и закопчае белезниците не желае да си има проблеми с власта .
    Ти истинската Дженифър ли си

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Дженифър е страшна..
    Дженифър не иска Чичко_Полицай да не и закопчае белезниците не желае да си има проблеми с власта .
    Ти истинската Дженифър ли си
    Само посредник

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си