- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По изморителен?
Та най-вече към момичетата ,кой за вас е по изморителен,аналния или вагиналния секс?Впечатления да споделят и момчетата.
За мене лично е аналният.
Meri_007 това твоята снимка ли е бе?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
вагиналнияанален не съм правила до сега
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Защото ми приличаш на 10 - 12 годишна .... а на тези години да разбираш толкова от секс, че пък и от анален .... (извинявам се предварително,ако нещо съм сгрешила)
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Аз съм да и съм повече от 12 ...често ме бъркат,поне на тая снимка ,ама нея най-си я обичкам....Първоначално написано от mishaaaaa
Мммм ... на 12 и половина?![]()
Съжелявам, но ми е смешно ....
Аз до 16 години почти не бях виждал голо женско тяло... само във Вестник "Чук-Чук" и списание "Жената днес" .. А вече има хора на по 12 години които са пробвали АНАЛЕН секс... Моето поколение май е изостанало![]()
There Is Only One..
Аналния определено.При самото проникване усещам как тялото ми се загрява,пък и след това си е доста по уморително от вагиналния и усещам как започвам да се поизпотявам леко,докато при вагиналния това също се случва но за по-дълъг интервал от време...
"случва се за по- дълъг интервал от време" ?
май не се изказа както трябва
Боже, аз ходя с приятеля си от почти 2 години и все още и двамата не искаме анален секс, не сме се отегчили все още от вагиналния, а пък тука ми пишат 12-13 годишни момичета, че аналният бил по- изморителен ......![]()
![]()
![]()
добре при по-продължителен полов акт...така доволна ли си?Първоначално написано от mishaaaaa
Е не, честно....Наистина останах....как да кажа, малко или много ОТВРАТЕНА...и на всичкото отгоре, толкова спокойно да потвърждава, че е на 12-13 и че е правила анален...все едно, че казва съвсем обикновенно нещо. Пък аз, на 14 за първи път имах гадже и за първи път се целувах с момче, а те на по 12 вече анален почнали....не, не то просто не искам да продължавам да се замислям....спирам до тук, защото ако продължа ще кажа нещо с което има шанс да обидя аудиторията от 13 годишни, практикуващи анален секс!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Отговарям от името на всички 12 и 13 годишни момичета, практикуващи анални приключения с разпорващ характер: "Ама аз много си бичкам мойту патинци.. Той е на 23 години и тати му има фирма.. Дава ми по 100тина лева да си купя блузка и гащички от Мол-а. Това че ме ебе където си поиска.. рано или късно щеше да стане.. така че :P "
![]()
![]()
![]()
There Is Only One..
Първоначално написано от HeartBreakKid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всъщност авторката никъде не каза на колко е, каза че е на повече от 12, а и всъщност тая снимка я беше пуснала преди в една тема и като я видите уголемена се вижда, че е доста по-голяма. Иначе по темата не съм правила анален, че да мога да сравняПървоначално написано от stefity
Първоначално написано от HeartBreakKid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Всъщност това, което изморява, са позите, а не какъв секс правиш. Така 4е няма никакво зна4ение анален ли ще е, вагинален ли ще е...
![]()
Робинята на Quench
хаха ония ден ако щеш вярвай видях едни лапенца от моя блок в едни бурени(храсти) до една джанка. 1-во ги видях на Джанката но после си бяха в храсталака и не ми се стори момчето и момичето да си играят на войници както аз правех на 10-11 годиниПървоначално написано от stefity
![]()
be ti zaqjda6 li se,ili zavijda6 ,4e tq e probvala pove4e ne6ta ot teb????????? momi4eto nikade ne e kazala na kolko e ,a 4e e pove4e ot 12 ,a i ako ygolemi6 snimkata 6te zabeleje6 4e e po golqma ,az moga da pysna moq snimka na koqto izglejdam kato na 12-13 ,a imam navar6eni 17 i 6te pravq 18 ,Първоначално написано от mishaaaaa
A po temata ypredeleno analen ,nz no mi e po zor
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Спрете да се заяждате, авторката е на 14-15.
Дженифър е страшна..![]()
Ти истинската Дженифър ли сиПървоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()