- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По изморителен?
mishaaaaa Не е ниска култура, а лека гавра.
Аз не съм част от "пиклите", ама ти не се усещаш (и не се усети) как прекаляваш (и как прекали) с четенето ти на морал. Логично е да се издразня.
Ако е на въпрос, секс съм правила 2 пъти.
С тези твои 3 поста не ми каза нищо. Препрочитам ги, но не стигам до никаква информация. Пробвай пак.
А ако ти не си ме разбрала добре, препрочети ми постинга и ще видиш на какво точно съм ти се издразнила. Не спираше да спамиш и да се "дървиш" еди кой си на колко е, ама как може така, как може иначе, почнаха едни ебавки и лигавщини (с HeartBreakKid) ... Излагация, но излагация на самите вас. Да, може би не е правилно момиче '93 да прави анален, но вие си навирате буквално своето мнение в лицето на околните и с това е нормално да ДРАЗНИТЕ. Нали мнението е като гъза? Всеки го има, но умните хора не си навират задниците в лицето на околните. А вие това правите. Да не говорим че Meri_007 просто пусна тема, която ти и HeartBreakKid осрахте с лекциите си за морал, "възмущенията" си и останалите клишета. Май наистина си нямате работа. И да, злобици сте. З Л О Б Н И. Например като цитира маргото за по-дългия интервал от време кво целеше? Чешеш си езика, мацко, искаш просто да се дразниш с нещо/някого. И междудругото, да, отракана съм, и не съм се "скатала". Тва че не вися нон-стоп в тая тъпа тема за да ти отговарям, не значи че съм се скрила и че няма да ти отговоря на всичко, което те интересува. Бъди спокойна, не си мълча изобщо. Нито в нета, нито приживе. Може и по-късно да ти отговарям, но виждаш, че го правя
Личният избор трябва да се уважава.
Някой да ви кара да правите анален секс и да го одобрявате?! Тези две момичета да са ви навирали в лицето колко е яко това и т.н?
Тва че ТИ си еди каква си, ТИ не правиш еди какво си и ТИ не го одобряваш, НЕ ЗНАЧИ че думите ти са закон.
Много насериозно се взимаш.
Айде препрочитай ми стария постинг и се опитвай да ми КАЖЕШ нещо, защото от тия 3 поста, които сега изписа, нищо не разбрах, защото нищо съществено не ми каза => няма какво да оборвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride