Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
Щом ги защитаваш сигурно и ти си една/един от тези малки пикли, които си мислят, че знаят какво правят и защо го правят.
Не ме интересува, да си дават задниците и п*****е на когото искат, просто ги съжалявам и се отвращавам от такива като вас.
Жалки сте ми ... няма смисъл да говоря повече ...
И понеже се надъхах да те направя на салатка (поне във форума), искам да ти кажа, че лично за мен е въпрос на чест (и достойнство :P), когато споря с някого, да чета внимателно какво пише той, ако ще да прочета 5 пъти, но да го разбера максимално добре и тогава да му споря. Сега ще ти покажа част от мнението ми (първото ми мнение, с което се обадих в тази тема и те разкритикувах)

Цитирай Първоначално написано от jghgh
mishaaaaa, какво да направим ние (или по-скоро практикуващите анален, защото аз не съм пробвала), че ТИ ходиш с гаджето си от дълго време и още не сте правили анален?! Кво, центъра на вселената ли си, ма? Тва че ТИ не си правила и че ТИ не искаш да правиш, не значи че си мярка за другите. Дано си ме разбрала.
Това че ТИ имаш еди-какви-си възлгеди не означава НИЩО, следователно - твоите възгледи са правилни ЗА ТЕБ, а за другите кой знае?! .....
И т.н.

Така че не знам кои са тези "вас", но аз не съм част от тях

Лично според мен с мненията си досега ти тотално се излагаш. Да не говорим че е ЛЕКО смешно това колко сме ти жалки и как нямало смисъл да говориш повече.
Има смисъл, споко. Хубаво е да можеш да си защитаваш позицията. Не си човек, ако не можеш да си защитаваш/доказваш мнението.

Продължавай де. Keep trying