- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Леле Шъ умра :(
с фиби го слагай нагоре
имаме си и художникПървоначално написано от nekaflude
![]()
Cruel Intentions
подстрижи си бритона колкото ти е наи-късия край и после с гел го прави на бодлички вдигнат нагоре, седи сладко![]()
Да съгласна съм с грейт-мари ..нооо наистина по-добре сложи твоя снимка, от рисунката всичко ми е еднакво и ми изглежда даже сладкоПрочете ли онази тема, която ти дадох в онзи форум - виж я на първата страница. Защо просто не отидеш при фризьора и му кажи - А ся сядай аджеба, че те праим джентълмен
![]()
![]()
! И го подстрижи след тва ще се почувстваш по-добре
![]()
..Не бе според мене няма да е толкова лошо, но сложи истинска снимкааааааааааа!!!!
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Да си му го казала на него,когато му е било времето![]()
Ммм , сещам се за какво говориш . Супер смешно седи . Едно момиче от моя клас се подстрига така и ..... Носи диадема , докато ти порастне ...
Офф да така е...тази неделя ще имам важни гости от гърция и незнам
диалема не ми отива хич... няма смисъл...
няма ли нещо с което може набързо да ми порасне бритона
квото и да е !
Купи си хининова вода , но се съмнявам да успее да порастне достатъчно до неделя ...Първоначално написано от nekaflude
![]()
Леле секи ден ще я мия по 1000 пъти ако трябва и ще и слагам такава вода...искам горе доло един нормален бритон до неделя
ама едвали ще стане леле
![]()
![]()
![]()
Еми или си изравни бритона или слагай мъжка диадема. Може с гел, пяна или лак, или всич1ко да си я дигасх нагоре. Може да ти го направи равен и да се правиш на бодли4ки...Първоначално написано от nekaflude
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Сериозно се замисли за къса подстрижка с машинка. Няма какво да се лъжем, бретона ти (така се пише) няма как да се оправи до неделя. Питай някой познат как би ти седяла къса, даже войнишка прическа. И действай \/
nema nikaf shans ?![]()
Виж писах ти ЛС...
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ти си многооо зле да знаеш![]()
![]()
![]()
1.Как мислиш,че до събота брЕтона ще ти порасне с няколко см?!
2.Толкова ли ти е беден речника,че не си обяснил какво точно искаш и как го искаш?!А и можеше просто да кажеш "искам прическа тип ЕМО стайл" или "искам фешън прическа с брЕтон настрани" ... 100% щяха да те направят както си искал!
3.Ти не се ли гледаш в огледалото докато те подстригват?!То е поставено за това - да наблюдаваш работата на фризьора и ако има нещо,което не ти харесва да му го кажеш докато е време!!!
4.Как очакваш да ти дадем съвет,като нито обясняваш както трябва,нито пускаш снимка...Освен ако онова надрасканото изчадие не си тиА и като гледам предишните мнения...Всеки се опитва да ти помогне,а ти отказваш с крясък (в случай,че не знаеш когато пишеш само с големи букви това се смята за викане!!!) ...
5.Знаеш ли какъв ще е резултата ако се "къпеш" по 100 пъти с хининова вода... След известно време няма да имаш нужда от гел,защото косата ти ще се омазнява за 1 ден
А и хининовата вода се втрива в корените,а не се къпеш с нея
![]()
Сори за грубия ми тон,но ти не знаеш какво искаш,а очакваш ние (които даже не знаем как изглеждаш) да ти помогнем ... Тъпо е!!!
mn zdravo si se nakisnala....po-dobre si nameri dr frizior i kato se podstrigva6 si izbirai ot katalog ili pone im pokazvai i obqsnqvai.a dokato porasne polzvai fibi diademi i takiva roboti
![]()
Първоначално написано от rosalkaaa
![]()
![]()
Само да кажа,че автора е МОМЧЕ
![]()
![]()
Моля не забелязвайте първия му пост,в който пише все едно е момиче (както и останалите му постове де,в които се изживява лекооо като "F")
Хах..Пък ние даваме съвети да си слага фиби и диадеми
да не вземеш да ни послушаш
![]()
Абе кви са тия глупостиПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
![]()
![]()
....No Comment... то човек да не попита нещо ве![]()
oleee i men me bqha napraili taka ili s fibi da si go diga6 ili pak na frizior i o6te po kyso i na bodli4ki amaa nai dobre s fibata spored men![]()