.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Проблем с приятелката ми .....

От година и половина сме заедно аз съм на 16 тя е на 15..... първата година всичко беше наред почти нямахме никакви проблеми но... от половин година постоянно се караме даже бяхме разделени 2 месеца сега най-често се караме защото ревнувам от едно момче или пък защото според нея когато нямам настроение се даржа лошо аз не мисля че е така просто се даржа нормално и не се лигавя и т.н.. а обикновенно когато тя има настроение аз нямам на нея не и харесва, така и нейното "заминава на кино" иии така.... можете да се досетите какво др става предполагам покрай тия неща.... незнам какво да правя всеки път си казваме че ще спрем но след няколко дни или 1-2 седмици пак същата работа става .... Обичам я истински тя е първото момиче което съм обичал някога истински и не искам да я загубя защото с всеки следващ път се приближавам до това да я загубя... а ако това стане незнам какво ще правя ... когато нея я няма дори за 1-2 дни лежа по цял ден и ми е супер смотано някво не мога просто без нея

Re: Проблем с приятелката ми .....

Цитирай Първоначално написано от Teu/|oH
    От година и половина сме заедно аз съм на 16 тя е на 15..... първата година всичко беше наред почти нямахме никакви проблеми но... от половин година постоянно се карахме даже бяхме разделени 2 месеца сега най-често се караме защото ревувам от едно момче или пък защото според нея когато нямам настроение се даржа лошо аз не мисля че е така просто се даржа нормално и не се лигавя и т.н.. а обикновенно когато тя има настроение аз нямам и обратното и нея на нея не и харесва когато нямам настроение и така и нейното "заминава на кино" иии така.... можете да се досетите какво др става предполагам покрай тия неща.... незнам какво да правя всеки път си казваме че ще спрем но след няколко дни или 1-2 седмици пак същата работа става .... Обичам я истински тя е първото момиче което съм обичал някога истински и не искам да я загубя защото с всеки следващ път се приближавам до това да я загубя... а ако това стане незнам какво ще правя ... когато нея я няма дори за 1-2 дни лежа по цял ден и ми е супер смотано някво не мога просто без нея
    Дайте си време,разделете се без да се виждате и чувате за малък период от време.Само така ще можете да си изясните дали това е наистина любов или просто вече всичко се е превърнало в навик...

Ами... ние не сме от един град и сега във края на седмицата ще и ходя на гости....

Ами... ние не сме от един град и сега във края на седмицата ще и ходя на гости....
    Това променя нещата...,от това което казваш ми се струва,че става въпрос за изстиване от нейна страна...Вариантите са два или да си поговорите сериозно и да се промените наистина,за да не се дразните,но не само на думи...Другият вариянт е както те посъветвах и преди раздяла и време...

ми и аз така мисля и сега като отида имаме много да си говорим и ще видим какво ще стане.... дано всичко да се оправи защото незнам какво ще правя без нея ...

ми и аз така мисля и сега като отида имаме много да си говорим и ще видим какво ще стане.... дано всичко да се оправи защото незнам какво ще правя без нея ...
    Дано се оправят нещата.Само те съветвам,не се карайте - говорете си спокойно и дори и да стане въпрос за момчето,от което ревнуваш...изслушай я внимателно,и и сподели своите опасения,кажи и от какво те е страх,но в никакъв случай не и натяквай,каквото и да било свързано с него.Диалог - трябва да има диалог между вас,за да се оправят нещата.
    Успех

Много ти благодаря

За нищо.

ти си мислиш че края наближава.. аз мисля че ако наистина искаш да си с това момиче трябва да си по търпелив как да кажа.. за спор са нужни двама.. мисля че когато отидеш да я видиш ще разбереш какво става с вас
    Smile... Tomorrow will be worse...

Цитирай Първоначално написано от Erica
    От година и половина сме заедно аз съм на 16 тя е на 15..... първата година всичко беше наред почти нямахме никакви проблеми но... от половин година постоянно се карахме даже бяхме разделени 2 месеца сега най-често се караме защото ревувам от едно момче или пък защото според нея когато нямам настроение се даржа лошо аз не мисля че е така просто се даржа нормално и не се лигавя и т.н.. а обикновенно когато тя има настроение аз нямам и обратното и нея на нея не и харесва когато нямам настроение и така и нейното "заминава на кино" иии така.... можете да се досетите какво др става предполагам покрай тия неща.... незнам какво да правя всеки път си казваме че ще спрем но след няколко дни или 1-2 седмици пак същата работа става .... Обичам я истински тя е първото момиче което съм обичал някога истински и не искам да я загубя защото с всеки следващ път се приближавам до това да я загубя... а ако това стане незнам какво ще правя ... когато нея я няма дори за 1-2 дни лежа по цял ден и ми е супер смотано някво не мога просто без нея
    Дайте си време,разделете се без да се виждате и чувате за малък период от време.Само така ще можете да си изясните дали това е наистина любов или просто вече всичко се е превърнало в навик...

Mislq che i da se razdelqt za malko ,ima po golqm shans da se razdelqt napylno,zashtoto nqma da sa zaedno i prosto vsichko shte svyrshi.A ako sa zaedno toi shte q ybedi che naistina q obicha.A ako tq naprimer ne go ne go obicha shte se razdelqt, no ako go obicha no ima symneniq - shte gi razsee.

A na momcheto moga da kaja samo da se dyrji po milo s neq.da i pravi iznenadi i vsichko shte se opravi.Kysmet v kraina smetka ne e samo tq :}

От година и половина сме заедно аз съм на 16 тя е на 15..... първата година всичко беше наред почти нямахме никакви проблеми но... от половин година постоянно се караме даже бяхме разделени 2 месеца сега най-често се караме защото ревнувам от едно момче или пък защото според нея когато нямам настроение се даржа лошо аз не мисля че е така просто се даржа нормално и не се лигавя и т.н.. а обикновенно когато тя има настроение аз нямам на нея не и харесва, така и нейното "заминава на кино" иии така.... можете да се досетите какво др става предполагам покрай тия неща.... незнам какво да правя всеки път си казваме че ще спрем но след няколко дни или 1-2 седмици пак същата работа става .... Обичам я истински тя е първото момиче което съм обичал някога истински и не искам да я загубя защото с всеки следващ път се приближавам до това да я загубя... а ако това стане незнам какво ще правя ... когато нея я няма дори за 1-2 дни лежа по цял ден и ми е супер смотано някво не мога просто без нея
    относно настроенията-когато си с нея лошото ти настроение не трябва да се запазва такова,точно тя е тязи която трябва да ти пооправи настроението,срещата ви трябва да е като ОТТЪРСВАНЕ от проблемите възникнали преди това Помисли върху това и успех

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pogovorete seriozno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от samo_za_snimka
    относно настроенията-когато си с нея лошото ти настроение не трябва да се запазва такова,точно тя е тязи която трябва да ти пооправи настроението,срещата ви трябва да е като ОТТЪРСВАНЕ от проблемите възникнали преди това Помисли върху това и успех
    Е да ама когато аз нямам настроение и нейното както казах "заминава на кино" .....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сичко е свършило,мой,
    късай с нея,че ще страдаш повече.
    При мен преди година беше абсолютно същото,
    и още не мога да я забравя...
    Или си трайкай,ама на мен ми беше под достойнството
    и прекратих връзката.

не мога да го направя ... обичам я прекалено много и нищо не може да ме накара да се откажа от нея ... просто я обичам прекалено много за да застане нещо на пътя ми .... освен ако тя не реши друго естественно....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    не мога да го направя ... обичам я прекалено много и нищо не може да ме накара да се откажа от нея ... просто я обичам прекалено много за да застане нещо на пътя ми .... освен ако тя не реши друго естественно....
    И аз я обичах,още я обичам,
    всичко давах за нея.
    Но както се казва-
    разумът надделя над чувствата.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Все някога ще има край..не мислиш ли че е до тук ?? След като се опитвате да се държите по-добре и да не се карате и пак да не става значи няма да стане колкото и да опитвате (дано да греша) . Според мен не се виждайте..известно време..а като се видитее се друж добре..дори да нямаш настроение в дадения ден се опитай максимално да си мил..ии такаа Дано нещата да се оправят Успех
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Аз до някъде разбирам какво ти е един приятел има същия проблем,с неговата приятелка се карат постоянно тя ту не иска да излизат ту имала да учи ей такива неща при тях разстоянието не е проблем ,но просто той не може да разбере какво става разделяха се за известно време пак се събраха но нещата отново не вървят той и се обади тя му каже примерно сега не мога да говоря или пък се скарат за нещо като той почне да я пита какво е правила и такива неща.и .. сега тя ходи на море скарали се по тела и май са разделени ама той не е сигурен дали е така защото не я е търсил и тя него.за него знам че наистина държи на нея и много я обича,но дали при нея чувствата са същите не знам за сега той не иска да я търси макар да му е много гадно и мъчно,но иска след седмица две като се видят тя вече да си е изяснила нещата и да му каже иска или не да е с него а не само да го разиграва...Аз бих те посъветвала като повечето като идеш при нея да поговорите сериозно и да се разберете,защото така не може да я карате.Надявам се да си изясните всичко и да не се карате повече Пожелавам ти успех и дано тя е голямата ти любов,но ако не желая ти да я откриеш

Моля някой модератор да изтрие всички мнения след последното на erica и да заключи темата благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си