Аз до някъде разбирам какво ти е един приятел има същия проблем,с неговата приятелка се карат постоянно тя ту не иска да излизат ту имала да учи ей такива неща при тях разстоянието не е проблем ,но просто той не може да разбере какво става разделяха се за известно време пак се събраха но нещата отново не вървят той и се обади тя му каже примерно сега не мога да говоря или пък се скарат за нещо като той почне да я пита какво е правила и такива неща.и .. сега тя ходи на море скарали се по тела и май са разделени ама той не е сигурен дали е така защото не я е търсил и тя него.за него знам че наистина държи на нея и много я обича,но дали при нея чувствата са същите не знам за сега той не иска да я търси макар да му е много гадно и мъчно,но иска след седмица две като се видят тя вече да си е изяснила нещата и да му каже иска или не да е с него а не само да го разиграва...Аз бих те посъветвала като повечето като идеш при нея да поговорите сериозно и да се разберете,защото така не може да я карате.Надявам се да си изясните всичко и да не се карате повече Пожелавам ти успех и дано тя е голямата ти любов,но ако не желая ти да я откриеш