.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Докъде да действам с епилатора?

По принцип винаги си махам косъмчетата по краката.Имаше едно като мъхче по бедрото ми и аз гледах да не го бутам.Само че днес реших да го махна.Проблема е,че това мъхче продължава по дупето ми.Почти не се забелязва.Махнах това мъхче с епилатора отпред на крака,но какво да правя?Да махна го махна ли и от дупето ? Смисъл то не се забелязва,но няма ли да е малко фрапиращо гладки крака и някакво мъхче по дупето ? Наистина ми е много спешно !

е щом не се забелязва какъв е смисъла да го махаш ??

Цитирай Първоначално написано от ffff12
    е щом не се забелязва какъв е смисъла да го махаш ??
    da

Именно.Защо ми беше да хо махам.Махнах го догоре отпред на крака,сега е редно да махна косъмчетата и отзад на крака.После стигаме до мъхчето и става сложно. Няма ли много да се забелязва това мъхче,ако всичко друго е гладко?Смисъл като съм на басейн ?Знам,че звуча много тъпо,просто съм се панирала и не знам какво да правя.

лол ... еми незнам , ти си решаваш но като не се забелязва няма смисъл найстина .. първо че е неудобно , второ че тряя почваш често и става гадно .. нз може да опиташ да ги изрусиш още

Чувала съм,че от изрусяването май беше с кислородна вода (или нещо подобно,не съм сигурна),косъмчетата стават по-дълги.Руси,но дълги.Пък и нямам време за експерименти.Има два варианта:
    1.Да махна всички косъмчета както си му е реда и да оставя това мъхче,с надеждата да не се забелязва.
    2.да го махна.

Кой да избера ? Ако може и още някой да дава съвети.

за 10 минути едва ли много хора ще ти дадът савет и наистина така става с кислородната вода

izrusqva se s perhidrol ima razli4ni procenti i az sum polzvala i ne sum vidqla da sa mi porasnali kosmite
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    izrusqva se s perhidrol ima razli4ni procenti i az sum polzvala i ne sum vidqla da sa mi porasnali kosmite
    а за косъмчета над горната устна става ли о_О

Не че искам да ставам зла,но казах,че нямам време да експериментирам.Няма особена полза да са изрусени,след като се забелязват.Ако наоколо всичко е гладко,мъхчето русо или не се забелязва.И както е по-дълго...

еми щом неискаш да се забелязва .. махни ги , иска ли питане \/

Според мен няма никакъв смисъл да ги махаш, щом са мъхче.Много хора имат и на никой няма да му направи впечатление, а почнеш ли веднъж, няма спиране.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    не по-добре не го махай...няма да се забелязва толкова.пък и на басейн не ходиш ли с бански който закрива дупето ти
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    не по-добре не го махай...няма да се забелязва толкова.пък и на басейн не ходиш ли с бански който закрива дупето ти
    точно така

Миналата година въобще не ми и пукаше от тъпото мъхче.И аз не искам да го махам,въпреки че е дразнещо и го виждам.Една приятелка ми каза веднъж,понеже пак я питах дали се забелязва едно мъхче :"тея мъхчета само ти си ги забелязваш,понеже са на теб и ти се вторачваш в тях.".Ако го махна,после няма спиране.Ужасно кофти е обаче,че никоя от приятелките ми или познатите ми няма такова мъхче на такова място.Те въобще нямат разни мъхчета да кажем примерно на кръста,по коремчето и т.н.

Банския не прикрива всичко

Град
    `Soмэewhэrэ...
    приятелката ти е била адски права....доста хора имат мъхче по тялото-нормално е ...едва ли се забелязва...пък и се съмнявам някой да се вторачва и да гледа дали имаш или не ...стига си го гледала и спри да се притесняваш за глупости ...и според мен няма никакъв смисал да го махаш,и както казаха и др и приятелката ти-започнеш ли един път няма спиране

приятелката ти е права

За последно питам и спирам с параноята Дали ще си личи много според вас мъхчето,ако махна всичко наоколо по краката ?

Град
    `Soмэewhэrэ...
    НЕ няма да личи

Guest
    Ми махни го ...какво пък толкова

По-добре не го пипай. Аз също имам, но не го закачам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    `Soмэewhэrэ...
    не ги махай ще съжаляваш

Цитирай Първоначално написано от `noтhИng...
    не ги махай ще съжаляваш
    da

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си