(cry) Чета ти историята и се сещам..че и аз имах подобен проблем с малки неточности..тогава моят най-добър приятел заминаваше за известно време и знаех,че няма да се виждаме мн време..
Но виж трябва да бъдеш мн силна ии да продължиш напред колкото и да ти е трудно без него..колкото и винаги където отидеш да се сещаш за него и за моментите ви прекарани на това място заедно..както каза той винаги ще остане в сърцето и знай че от там няма никога да излезне винаги ще бъде вътре Мацка вие сигурно ще се виждате понякога,когато имате възможност и можете просто трябва да се примириш,че няма да си толкова мн време с него.. (cry) Гадно е да но няма друг начин..недей да нарушаваш обещанието си което си му дала да не посагаш на живота си и да не плачеш..защото бъди сигурна и на него му е гадно и ако знае че ти плачеш и т.н ще му става все по-гадно и гадно бъдете силни и ше се справите .Щее дойде ден в който вече сами ще решавате какво да правите с живота си къде да живеете и така нататък но до тогава трябва да се примирите..но аз съм сигурна че ще се виждате и по скайп и с смс и с разговори можете да си споделяте какво се случва един с друг и да си давате съвети..Не е като лице в лице но пак ще бъдете един до друг в трудни и хубави моменти ..когато си спомняш за него винаги се усмихвай ии го запомни с хубавите моменти..и нека на лицето ти когато се сещаш за него винаги да има една голяма усмивка ии знай че някой ден всичко ще се подреди Късмет мила..бъди силна и наистина мн съжалявам за това,което ти се е случило но в живота има смях и сълзи ..