- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ранички на входа на влагалището
Хей, искам да ви питам ... от около седмица ми се появиха някакви ранички на входа на влагалището и ужасно много ме боли когато уринирам, знам че трябва да отида на гинеколог и ще го направя, но точно в момента не мога, ще мога най-рано след 5 дни.. кажете с какво мога да облекча болката... прави ми впечатление,че топлата вода много успокочва мястото... бях на море за няколко дена, но бях неразположена през това време и не съм влизала във водата, стоях само на плажа..възможно ли е да е от там...кажете какво мислите
Мразя се, защото когато трябваше да кажа нещо, аз си мълчах, защото когато трябваше да плача, аз се усмихвах. Защото когато трябваше да умра, аз реших, че трябва да живея...
e ne znm![]()
Ами може да си се изринала от превръзката, ако не си била с тампон де. Знам че когато си в цикъл нетрябва да влизаш в морето, защото ще се получат инфекции
пробвай промивки със смрадлика
Може тези ранички да са се получили при бръснене,но ако те боли като ходиш до тоалетната може да си вземеш от аптеката чайове от Мечо грозде и Смрадлика.На опаковката пише как да се използват.Струват около 1 лев и нещо.А уреда за промивки е около 2 до 3 лева,взависимост от аптеката.Но при първа възможност отиди на лекар да те види.
И аз имам този проблем, но при мен се получи след секс, защото не бях достатъчно овлажненаужасна е болката, не мога да стоя на едно място, всичко ме дразни! с крем здраве ефекта е кратък, сега си взех Судокрем и го ползвах вече 2 пъти, но не виждам някаква промяна.. кажете как да се отърва от този проблем
((
Пише го няколко пъти. Купуваш си смрадлика, кипваш я, разеждаш със студена вода и киснеш 20-30 минути. Успокоява, но подобно нещо би могло и да е опасно, така че умната.