.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Ruse

Ранички на входа на влагалището

Хей, искам да ви питам ... от около седмица ми се появиха някакви ранички на входа на влагалището и ужасно много ме боли когато уринирам, знам че трябва да отида на гинеколог и ще го направя, но точно в момента не мога, ще мога най-рано след 5 дни.. кажете с какво мога да облекча болката... прави ми впечатление,че топлата вода много успокочва мястото... бях на море за няколко дена, но бях неразположена през това време и не съм влизала във водата, стоях само на плажа..възможно ли е да е от там...кажете какво мислите
    Мразя се, защото когато трябваше да кажа нещо, аз си мълчах, защото когато трябваше да плача, аз се усмихвах. Защото когато трябваше да умра, аз реших, че трябва да живея...

Ами може да си се изринала от превръзката, ако не си била с тампон де. Знам че когато си в цикъл нетрябва да влизаш в морето, защото ще се получат инфекции

hottie
    Guest
    пробвай промивки със смрадлика

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами може да си хванала бактерии,доста разпространени са например ешерихия коли които се разпространяват много бързо,при тях много боли като уринираш,за такива ранички не съм сигурна,но и те се появяват понякога.Отиди възможно най-бързо при гинеколог и после може да отидеш и при уролог.

Може тези ранички да са се получили при бръснене,но ако те боли като ходиш до тоалетната може да си вземеш от аптеката чайове от Мечо грозде и Смрадлика.На опаковката пише как да се използват.Струват около 1 лев и нещо.А уреда за промивки е около 2 до 3 лева,взависимост от аптеката.Но при първа възможност отиди на лекар да те види.

Чай с лайка или бял равнеш, пии го и си прави промивки.

И аз имам този проблем, но при мен се получи след секс, защото не бях достатъчно овлажнена ужасна е болката, не мога да стоя на едно място, всичко ме дразни! с крем здраве ефекта е кратък, сега си взех Судокрем и го ползвах вече 2 пъти, но не виждам някаква промяна.. кажете как да се отърва от този проблем ((

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Пише го няколко пъти. Купуваш си смрадлика, кипваш я, разеждаш със студена вода и киснеш 20-30 минути. Успокоява, но подобно нещо би могло и да е опасно, така че умната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си