.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Сперма и слузеста течност при свършване

кратко и ясно .. - като свършвам освен сперма има и една др течност ..слузеста такава .. по някога повече понякога по-малко. Някви идей ? предложения хипотези ?

т.7
    krem4et0
    no such movies

Град
    в куза :)

Re: проблем ( всъщност не знам дали е такова ) :)

Цитирай Първоначално написано от PsychoHoliday
    кратко и ясно .. - като свършвам освен сперма има и една др течност ..слузеста такава .. по някога повече понякога по-малко. Някви идей ? предложения хипотези ?
    предекулационна течност, съдържа малко сперматозоиди, не е чак толкова опасна когато става въпрос за забременяване...
    ...дано да е това

Братле , нищо ново не ми казваш нормално ли е да е повече примерно ?
    no such movies

Град
    ми ддз всеки си е уникален по неговия си начин, не мога аз да ти кажа днеска дали ще пуснеш повече от вчера, всъщност тебе кво те притеснява ?

дали е нормално като цяло . ма кат се замисля .. не сьм умрял още де да знам .. тъй ще караме забелязал сьм ена др подробност примерно сьм с другарката си в къщи но няма как да .. нали .. щото наще и те са тук или ако сме в тях техните .. колкот повече ми става през деня и т.н толкоз повече , кат реша да ударя вечерта примерно , и толква повече е тая водниста глУпУст
    no such movies

Град
    дали е нормално като цяло . ма кат се замисля .. не сьм умрял още де да знам .. тъй ще караме забелязал сьм ена др подробност примерно сьм с другарката си в къщи но няма как да .. нали .. щото наще и те са тук или ако сме в тях техните .. колкот повече ми става през деня и т.н толкоз повече , кат реша да ударя вечерта примерно , и толква повече е тая водниста глУпУст
    явно възбудата през целия ден ти влияе накрая при еякулацията нз

добре ман мерси за бързите реакций и отговори леката . до утре
    no such movies

Мега фен Аватара на amatorium
    Kolkoto poveche si udrqsh piperkata tolkova poveche prostatna technost shte puskash vmesto sperma.
    Eating isn't cheating - Arnold

страшно има ли ?
    no such movies

Голям фен Аватара на dantro
    бто мно е страшно тва !
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

колко много ?
    no such movies

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma nishto strashno.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ако скоро ти е дошла спермата е нормално в началото да е такава почти безцветна и слузеста, споко

не е дошла скоро ма пак сьм спокоен
    no such movies

отивай бързо на лекар после да не стане късно и да ти срежат ташаците или кажи на приятелката ти да ти го олигави може да ти мине

Тя е смес от овлажняващи вещества, отделени от жлезите на Купър, простатен секрет, хормони и сперматозоиди.
    Нормалната човешка сперма е средно гъста течност с бял, до жълтеникав или пък леко синеещ цвят, с много специфична миризма. В нея се виждат бели ивици (резки) и части, които са по-скоро безцветни. Във въздушна среда много бързо губи своята гъстота. Видът и количеството на спермата са индивидуални и зависят от честотата на семеизпразване. При по-честа дейност на половите органи тя е светло бяла и гъста. При продължително въздържание спермата става по-жълтеникава. Обикновено за нормални стойности се приемат от 2 до 10 мл или от около половин чаена лъжица до цяла супена лъжица.

Спермата съдържа: 60% простатен секрет, само 2 до 5% сперматозоиди, както и фруктоза (която служи за енергийно депо на семенните клетки), тестостерон, цинк и други вещества помагащи на сперматозоидите за оплождане на яйцеклетката.
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Може да не е предеякулационна течност.Вероятно, това да са секрети, които се отделят от организма и работят като "смазка".

хм.. нищо чудно ..
    no such movies

E добре а от тая течност само може ли да се забременее ??? смисъл ако не съм свършил а се е скъсал презерватива възможно ли е да забременее ???

Нормално е да е пове4е,ако си се възбудил пове4ко или за по-дълго време

Цитирай Първоначално написано от mimako
    E добре а от тая течност само може ли да се забременее ??? смисъл ако не съм свършил а се е скъсал презерватива възможно ли е да забременее ???
    Има мноооого малка вероятност,но все пак я има те4ността съдържа малък брой сперматозоиди.

нека и някои др да каже своето мнение ....плиис :Д помогнете .че се чуда дали да купувам escapel или не :S

нека и някои др да каже своето мнение ....плиис :Д помогнете .че се чуда дали да купувам escapel или не :S
    Най-добре купи.за да ти е мирна душата. има шанс да се забременее от тази те4ност. малък е но го има !!!!

Най-добре купи.за да ти е мирна душата. има шанс да се забременее от тази те4ност. малък е но го има !!!! [/quote] ма escapela помага нали ?? би трябвало де ..Дано да помогне :Д и се пак мн ти благодаря за мнението.то и аз мислех същото ама за секи случай попитах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си