- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сперма и слузеста течност при свършване
кратко и ясно .. - като свършвам освен сперма има и една др течност ..слузеста такава .. по някога повече понякога по-малко. Някви идей ? предложенияхипотези ?
т.7
krem4et0
no such movies
предекулационна течност, съдържа малко сперматозоиди, не е чак толкова опасна когато става въпрос за забременяване...Първоначално написано от PsychoHoliday
...дано да е това![]()
Братле , нищо ново не ми казвашнормално ли е да е повече примерно ?
no such movies
ми ддз всеки си е уникален по неговия си начин, не мога аз да ти кажа днеска дали ще пуснеш повече от вчера, всъщност тебе кво те притеснява ?Първоначално написано от PsychoHoliday
дали е нормално като цяло . ма кат се замисля .. не сьм умрял още де да знам .. тъй ще карамезабелязал сьм ена др подробност
примерно сьм с другарката си в къщи но няма как да .. нали .. щото наще и те са тук или ако сме в тях техните .. колкот повече ми става през деня и т.н толкоз повече , кат реша да ударя вечерта примерно , и толква повече е тая водниста глУпУст
no such movies
явно възбудата през целия ден ти влияе накрая при еякулацията нзПървоначално написано от PsychoHoliday
добре манмерси за бързите реакций и отговори
леката . до утре
![]()
![]()
![]()
no such movies
Kolkoto poveche si udrqsh piperkata tolkova poveche prostatna technost shte puskash vmesto sperma.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
бто мно е страшно тва !![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ако скоро ти е дошла спермата е нормално в началото да е такава почти безцветна и слузеста, споко![]()
отивай бързо на лекар после да не стане късно и да ти срежат ташацитеили кажи на приятелката ти да ти го олигави може да ти мине
![]()
Тя е смес от овлажняващи вещества, отделени от жлезите на Купър, простатен секрет, хормони и сперматозоиди.
Нормалната човешка сперма е средно гъста течност с бял, до жълтеникав или пък леко синеещ цвят, с много специфична миризма. В нея се виждат бели ивици (резки) и части, които са по-скоро безцветни. Във въздушна среда много бързо губи своята гъстота. Видът и количеството на спермата са индивидуални и зависят от честотата на семеизпразване. При по-честа дейност на половите органи тя е светло бяла и гъста. При продължително въздържание спермата става по-жълтеникава. Обикновено за нормални стойности се приемат от 2 до 10 мл или от около половин чаена лъжица до цяла супена лъжица.
Спермата съдържа: 60% простатен секрет, само 2 до 5% сперматозоиди, както и фруктоза (която служи за енергийно депо на семенните клетки), тестостерон, цинк и други вещества помагащи на сперматозоидите за оплождане на яйцеклетката.
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Може да не е предеякулационна течност.Вероятно, това да са секрети, които се отделят от организма и работят като "смазка".
E добре а от тая течност само може ли да се забременее??? смисъл ако не съм свършил а се е скъсал презерватива възможно ли е да забременее ???
![]()
доста гнусно звучи!
Нормално е да е пове4е,ако си се възбудил пове4ко или за по-дълго времеПървоначално написано от PsychoHoliday
![]()
Има мноооого малка вероятност,но все пак я имаПървоначално написано от mimako
те4ността съдържа малък брой сперматозоиди.
нека и някои др да каже своето мнение ....плиис :Д помогнетеПървоначално написано от mimako
.че се чуда дали да купувам escapel или не :S
Най-добре купи.за да ти е мирна душата. има шанс да се забременее от тази те4ност. малък е но го има !!!!Първоначално написано от mimako
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-добре купи.за да ти е мирна душата. има шанс да се забременее от тази те4ност. малък е но го има !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote] ма escapela помага нали ??
би трябвало де ..Дано да помогне :Д и се пак мн ти благодаря за мнението.то и аз мислех същото ама за секи случай попитах
![]()