За ескапеле и за това, как някой хора не знаят какво е това.
Абе, да му се невиди!
Девойка, която е спала с над 20 момчета, одеве си говорихме и тя ми казва, че за сефте чувала думата "Ескапеле" и, че не знае какво е това. После ми вика, че знае за противозачатъчните, но не и за ескапеле! БОЖЕ МОЙ!
На скоро също си говорих с няколко приятелки и те ми казаха, че не знаели кога точно се използва "ескапеле" и за какво. Дори не знаеха, че е свързано със секса.
Ауе, тоя свят е много сбъркан, бе!
Вярно е, че много малко хора четат я в интернет, я по списания и книги за секса и т.н, но явно повече наблягат за позите, за чувствата по време и след секс, на френската любов и кво ли още не. А защо не наблягат повече за предпазването по времена секс!?
Единствено знаят за "ПРЕЗЕРВАТИВ" и си мислят, че знаят всичко.... щом има презерватив, значи всичко е идеално. Да, ама не!
По билбордовете по улиците в града и извън градовете трябва да сложат не само реклами на алкохол с голи мацки и цигари, и строителни фирми и кво ли още не, ами да вземат да направят по няколко билборда с Ескапеле и отдолу с указание за употребата му.
Бих го направила, само, че нямам излишни 2000лв.
Тва ме хвърля в шаш и паника! Харабия! Да си нямаш ни най-малка представа от нещо толкова съществено и важно!