- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти на ден се храните?
Зависи..По принцип не закусвам никога,така че или 2 (ако обядвам) или 1![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Така си е.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Гласувах, че 4 пъти ям, ама т'ва е средно, 'щото зависи от деня и сезона.
Например сутринта днес ми беше в два следобед, че вчера много пътувах и бях изморена, та изядох две принцеси (филии). После след няколко часа баба ми ме вика да ям супа и омлет, ама омлета просто не можах целия. После за вечеря ядох спагети със сума ти му и подправки, ама едвам ги изядох, че нещо не ми харесаха.![]()
2-3![]()
Има дни, в които ям по 5 пъти, има и такива, през които почти не ям, Това, естествено, не е никак добре, но не успях и не успях да се превъзпитам по отношение на храненето!
ОО при мен няма дни, в които да не ямВсеки ден поне по 3 пъти си хапвам. Закуската ми е задължителна, после нещо леко за обяд, ядене в голямото междучасие в даскало и после вечеря у нас
![]()
А лятото пак толкова ям, но гледам да наблягам на салатки и плодове![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
два![]()
+1Първоначално написано от nailana
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
По два пъти
Ох..ако броя всички преядки..малее..по десет пъти![]()
![]()
![]()
Иначе нормално хранене..долу-горе 2 или 3 пъти.. *грух-грух*
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Около 6..държа си на лека закуска след закуска,обяд, вечеря и м/увременно![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
По принцип по 2 пътибез да смятаме леките покупки от магазина в някои часове на деня :P
Много, супер много, просто няма спиране.![]()
Хубавото е, че нищо не ми се лепи, и аз си меля най - спокойно. Да кажем поне 4 - 5 пъти на ден, може и повече, ама по малко.![]()
аз по 1 на ден най-много 2 ! Но второто ядене не е така стабилно както 1вото а по-скоро е или кисело мляко или някакъв плод или зеленчук такива неща![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
2-3 обикновенно
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Храня се безспирно.
Даже в момента засмуквам хранителни вещества от бюрото.
1-2![]()
ne gi broq kato mi se doqdeПървоначално написано от -Myrth-
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.