- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По колко пъти на ден се храните?
Аз ям непрекъснато..добре че имам бърз метаболизъм иначе щях да съм страшно дебела![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
6-7-8 И винаги храни от които се засищаш .![]()
закуска, обяд и вечеря - ама главно плодове и зеленчуци. Не мога и да си помисля за други храни.
Еми обикновено по 3 пъти,но понякога по повече,а понякога по по-малко
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Главно 3 ..измеждудругото време може да хапна някой шоколад или нещу др![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ем аз нямам основни хранения.В сми от време на време нагъвам разни боклуци (чипс, вафла, сладолед и т.н.).. и ако тва не се брои значи 0 пъти![]()
По 3... въпреки че само закуската и вечерята са по-обилни, за обяд хапвам нещо колкото да се заситя.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Горе-долу 2,различно.Ям,като съм гладна и без тва не надебелявам.![]()
1 най-много 2 много съм скарана с яденето напоследък ,а на чипса,шоколада и тестените изделия за 1 година вече им забравих вкуса![]()
мога нищо да не ям,а мога ида погълна цял магзинвсичко зависи от това колко съм гладна
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Когато съм гладен - ям.
2-3
хах аз постоянно ям не мога да не ям понеже съм слаба и не мога да пълнея мн мн![]()
![]()
![]()
затфа си позволявам да тъпча като прасе за6тото не ми проличава мн 4есто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
По три пъти на ден, м/у тях най- много някой плод (нещо не съм фен на сладоледа)
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
2-3![]()
Суетата.Моят любим грях.
2-3 to i prez lqtoto nemi se qde mn, no ima dni v koito sym si gladna i si qm kolkoto mi se qde. oba4e s eograni4avam v koli4estvoto![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
и на мене през лятото не ми се яде много,ама няма на4ин щот напоследак неможех да си стоя на краката и от страх да не ми стане от нещо по4нах да си се храня по 3 пъти на ден ..сутрин обед и ве4ер ии си се 4увствам много по-добре![]()
и аз така...Първоначално написано от karitooy
просто като мина покрай хладилника ии...хапвам ..
:P
По 1 път,2 пъти максимум,изобщо не е полезно,но по толкова мога да приема![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
2-3 пъти на ден (в числото се броят разните там сладки неща, въпреки че ги избягвам). Иначе все ми прилошава, явно стомахът ми лятото не може да побере кой знае колко.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;