.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Филм

Филм

сега гледах един филм казва се cinderella story мн ми хареса . та исках да ви попитам знаете ли някакав филм които да е подобен . и ако може да ми кажете някои филм в които да участва Chad Michael Murray . освен ONE THREE HILL

от един тип са горе долу с Raise your voice , а иначе филм с Чад Майкал Мъри - Къщата на восъка (House of Wax)

Мега фен Аватара на TheBeliever

Re: Филм

Цитирай Първоначално написано от baby_v_
    сега гледах един филм казва се cinderella story мн ми хареса . та исках да ви попитам знаете ли някакав филм които да е подобен . и ако може да ми кажете някои филм в които да участва Chad Michael Murray . освен ONE THREE HILL
    www.imdb.com
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

The Lizzie McGuire Movie,Raise your voice-тези двата също са с Хилари и са подобни и аз мн ги харесвам
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

ima 12346204225002154360326563021111111111124650000000
    takiva temi, a sushto i Google ima

Гледай Aquamarine,в него също има лек приказен момент.
    Колкото до филмите с Чад...виждам,че по-горе са писали за "Къщата от восък",може да гледаш също и Freaky Friday(Шантав петък),в него участва и Линдзи Лоан.

Град
    чужбина хахахах
    гледай филма Material girls мн як е филма и в него участва Хилари Дъф заедно със сестра и..... филма е мн як и мн ме кеди вчера го свалих да ти кажа честно сички филми на Хилари Дъф са мн яки комедии изтегли си ги няма да сбъркаш

Цитирай Първоначално написано от cvetenceto1991
    гледай филма Material girls мн як е филма и в него участва Хилари Дъф заедно със сестра и..... филма е мн як и мн ме кеди вчера го свалих да ти кажа честно сички филми на Хилари Дъф са мн яки комедии изтегли си ги няма да сбъркаш
    da az ve4e go gledah tozi film . mn mi haresa ina4e ms vse pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си