.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от margo_93
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    Цитирай Първоначално написано от margo_93
    Ами по скоро са били опити.Едно че доста трудно го вдигна и то след усърдна работа на устата ми ,пък после не можеше да уцели дупките...Абе пародия ...Предпочитам с трезвен...
    Ебааго тоя да не е роднина на супер Любо да те ебе и вагинално и анално едновременно ?
    Да съм казала подобно нещо...?И на никой не бих позволила да ме ебе анално и после вагинално без смяна на презерватива.А пиян още по-малко.Имах предвид ,че в онзи момент не успя в нито едната....
    Аха...

Град
    На края на дъгата :)
    Ми нали по принцип има един лаф "пията жена-весел креват"
    ама по темата: ми не не сам и нямам намерение за сега,щото тогава сигурно (в повечето случеи) ще е гот (за някой),ама стават мн гафове без да се осетиш ,и после ходи си чукай главата ОПРЕДЕЛЕНО НЕ!!!
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Не съм, нямам и намерение ... Точно пияни стават най-големите гафове, а от алкохола жената мн изсъхва... Най хубаво си е трезво но не пречи да опитам някога

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Ми рядко се случва да го правим когато приятеля ми е пиян....а когато аз съм леко пийнала приятеля ми не пропуска момента да го направим ,щото ми падат всички заръжки и съм готова да направя почти всичко....

Повече от фен
    e ne no s1m imala 6ans i to ne s 1 piqn 4ovek am s 6 ... to cqla orgiq napravo :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си