Ае хора има някакви проблеми с компа тука от 2 месеца.Компа го имам от 2004(стар е ама...) и до преди 2 месеца си бачкаше нормално никога не съм го преинсталвала иии..първо се почна с това че не можех да гледам клипчета(предположих че проблема е от това че нямам достатъчно място на компа постояно излизаш еедно балонче и пишеше че имам 150 мб свободно място а трябвало най малко 250..)както и да е..клипчета не гледам много превъзмогнах го обаче..после почна скайпа да ме изкарва или пък като вляза в нета и страницата изключва автоматично и всеки път рествах компа при такъв проблем в началото нищо не беше но после зачестя..и или в скайпа бях или в нета и тука преди 3 дена се беше оправил и хубаво ама само за 2 дена..и снощи пак ме изкара скайпа като влязох в един сайт иии..ме посъъветваха да изтрия скайпа и пак да го инстална и ок..изтрих го и..почна да се инсталва и на половината ми показа че не мога д апродължа защото нямало достатъчно място..изтрих някви програми дето не ги знам за кво са..изтрих си антивирусните ,игрите..и ми показваше че имам само 38 мб свободно място..и неска влизам показва ми пак 0 мб свободно място..и пак не мога да си инстална скайпа какво да направя?преинсталването единствения начин ли е да се оправи???