- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- марка кецове???
На Конвърс имаХ, ама за 4-5 месеца се изподраха от постоянното им носенеНо пък, както днес се изразих - "Когато ги носех, сякаш стъпвах на малки облачета"
Така де, пак същите ще си взема
За други хубави (изпитани от мен) марки не мога да кажа, понеже нося само на Конвърс и Фул Макс
![]()
etnies, circa, dc![]()
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
Circa, Converse![]()
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
etnies![]()
(sun)
пхаххахаПървоначално написано от jghgh
adidas и etnies казвам аз.
Etnies, Fallen и Globe...
И не става дума за гъзария, веднага се почва с тея тъпи коментари. Всеки сам решава дали ще носи кецове за 30 или 130лв. К'во ви бърка не ми е ясно![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от Candy Cox
айде бе сирка много добри били, точно 1 месец ХОДЕНЕ и починаха от всякаде, подметката им си отиде плата се скъса , мания са по здрави деа
Etines and DC
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
не нося кецове...ама Адидас,Рибок,Етниес![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
^ Първите са прекраснииииии![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
всъщност all star не е марка а модел
аз имам 2 чифта на DC и 1 Globe и съм доволна и имам Converse -въпросния модел на Чък Тейлър - черни , червени , бели и сиви
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
adidas
![]()
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
и аз съм за адидас, пума и найк- за мен това са най-добрите марки!
...