- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е?
Дигаш я някъде и се оправя проблема ко толкоз![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Ами като ти е яко с нея..да не ти пука к`во ще ти кажат другите..![]()
Нали се харесвате и ти е хубаво с нея, какво ти пука за ръста... разбирам ти да си й до рамото - тогава щеше да е смешно, но в тая ситуация изобщо няма място за притеснение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми един мой приятел дето е 2 метра ходеше с момиче около 1.50 че и по-малко даже и бяха голям смях![]()
![]()
Но ако искаш да си с нея това няма абсолютно никакво значение
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Токчета![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Важното е да сте щастливи заедно, ръста не е от голямо значение
![]()
...:: 'Cause life is a dancefloor, Love is the rhythm and you're the music! ::...
Хаха разплаках се...не не това ме уби-само вижте как момичетата искарват нещатата(имаше подобна тема ама за момче)
Ако момчето е по ниско казват:А не неможе да е по-нисък от теб остай го!Или ааа аз немога да се влюбя в по-нисък!Или грозно е..!Хаха![]()
Ама щом е за по-ниско момиче...ааа нема значение...Нали уж любовта е над всичко какво значение има кой е по висок?
И към пича щом се чудиш за такива неща не само,че не я обичаш а и сигурно не я харесваш=нямаш си друга работа!
И все пак си мисля,че ако обичаш някой няма въобще да си помисляш-ама дебел/а ли е;ама висок ли е;ама черен ли е;
Нямате си друга работа а пишете безмислени теми...
не е проблем.виждала съм много подобни случаи.да не ти пука![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
+1Първоначално написано от `'Sweety`'
Това е като тест на любовта между двама-ако това с височината попречи на връзката ви-не сте достатъчно влюбени в човека до себе си!![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love