Цитирай Първоначално написано от vamp
Цитирай Първоначално написано от Erica
Цитирай Първоначално написано от vamp

като имаш приятел защо излизаш с други и го караш да ревнува?
И...Като ходи с него,какво?Фередже?А за него скафандър?
Дай сега пък като ходят,да не излизат с никoй поотделно,щото види те ли може някой да проревнува...
Ти уж се показваш за зряломислещ,недей така моля те.Това че ходят незначи,че немогат от време на време да се виждат с приятели...

P.P. Това си е моето мнение де.
Ами аз съм такъв човек,че мразя всички боклуци с малки пишки които се навъртат около гаджето ми и точат лиги.Копелета чакащи като лешояди само да се скара с мен,крият се зад приятелството и чакат да скъса с мен и да я изчукат.Защото докато ходи с мен не им стиска или я чакат в момент на слабост или пияна.Ае без такива приятели момчета.Да излиза с тях като иска,никой не я спира.Но всичко си има граница.Да ми ходи по купони без мен,романтични вечерни разходки и т.н.Има си мен,има си приятелки.Аз да не съм някой педал да имам гадже,а тя да излиза с други момчета и да ми се смеят познатите.
Така мисля аз.Знам че момичетата сте против обаче не ми пука.Не задължавам никоя да е с мен,нито ще правя компромиси и ще тичам след задници...Правил съм ги тия грешки вече!
Пич,много се разгорещи...Никой не говори за купони и прочие без половинката.Говорим за едно кафе със стари приятели.Извинявам се ама преди да те срещне (говоря за теб,защото в случая ти говориш също за себе си),тя е имала достатъчно познати и приятели...и неможе изведнъж да ги зареже,защото ти си се появил.Немислиш ли,че е доста егосистично...