- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате с майка си (или др от семейството)
Е??Аз лично мразя да изл с майка ми,щот ми следи сяка стъпка и само ме критикува
И с тати не излизам,само с братчето ми обичам и често ми се налага да си играя с колички
Примерно може ли да си излезете с майка си и да си изкарате добре се едно сте с фр..Аз винаги като мама ме вика с нея на пазар или кафе гледам да си намеря оправдание и да се измъкна
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Не обичам да се мъкна с някой от семейството. Братчедите може, ама иначе.. =)
Не обичам да излизам с никого от семейството ми.Макар, че когато примерно трябва да си купя някой неща ми се налага да изляза с майка ми, защото иначе нямало да избера това, което наистина ще ми върши работа...![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
И с двамата обичам да излизам.Много често даже се случва да изляза с майка си и да си изкарам страхотно,защото тя в някои случаи е доста лудичка и се случва по главната да се заливаме от смях.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Според мен си е постижение да се разбираш (много) с родителите си и също и да ти е приятно (или по-точно те да са приятни) за разходки. Обичам понякога да излизам с майка си по магазините и на разходки - имаме сходни вкусове за дрехите, имаме общи теми, тя е свястна. Разбира се понякога ми идва да и кажа, че никога повече няма да изляза с нея, но после излизаме...С баща ми обичам да ходим някъде с колата и да гледаме и фотографираме разни места, които не съм посещавала, но това с него е отскоро, може да ми писне.
А с прародителите си (това са бабите и дядовците) мразя да излизам.
![]()
Много обичам да излизам навън с майка и сестра ми . Винаги съм се разбирала прекрасно с тях . Нито ще ми досаждат за нещо , нито аз на тях ...![]()
Еми да обичам да излизам с майка ми тя си ми е сп фр всичко си и казвам.. и си изкарваме СУПЕР ... по принцип като излезнаем винаги ми купува нещо.. не ходим по кафета..(нито пуши нито кафе пие кфо да се лигавим там с някфи коли.. по добре да се разходим по магазините) и обичам да излизам с майка ми и вс свободна мин я карам и ръчкам да излизаме
ми аз се разбирам се с майка ми но необичам много много да излизам с неятя необича много да ходи по магазините като мен
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
С мама редовно излизам, с нея сме си нещо като най-добри приятелки, говорим си открито за всичко и си изкарваме много добре, а дори и за пазаруване тя е единствения човек на който имам огромно доверие и който обича да ходи по магазините.С тате също обичам да излизам, но не толкова защото ако вляза в повече от 2 магазина за дрехи и се изнервя и само ми мърмори, иначе за кафе даам и с двамата е весело.![]()
Everything happens for a reason..
Много рядко съм излизала където и да било с наште, но принципно пове4е оби4ам с баща ми. За разлика от майка ми, той с кеф се бута по разни магазини с мен и дори се опитва да ми избира какви дрехи да пробвамНе особено успешно де, ама оценявам какво търпение има като за мъж...
![]()
Робинята на Quench
обичам да излизам с маийка ми по магазините или където и да е, защото така прекарвам повече време с неяобикновено не прекарваме мн време заедно, затова ми е приятно да излизаме по женски
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
не оби4ам да излизам с мама тя все ме критикува и аз се отнасям доста зле с нея и после ми е кофти за тва ми е по-добре да не излизам с нея и все пак понякога ми е приятно а с тати преди излизахме и и бе6е мн забавно пък и той бе6е мн мил и добър![]()
Обожавам да излизам с майка ми. Супер приятно ми е, защото с нея мога да си обикалям колкото и където искам без да ми мрънка за нещо. С баща ми също обичам, защото е 'по-дашен', каквото поискам винаги ми го взема без значение за какво става дума, но пък той е много нервен, не го свърта на едно място и това понякога ме дразни.
[b][i]Je t'aime au-del
С майка обичам г/д да излизам.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ponqkoga se nalaga![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
много обичам да излизам с мама. винаги има за какво да си говорим, забавно еобаче с татко хич не обичам да излизам.
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Ми с наще ходим на кафе по 1-2 пъти в седмицата
С мама, ъъ, не. Когато излезем, тя иска да влизаме в какви ли не магазини, а аз като вляза само се плаша и чудя как могат да се продават някои неща. С тате също не обичам да излизам.
Но пък обичам да отида с мама и тате на гости в родата на тате. Всички са супер печени и посноянно ми предлагат бира.![]()
Единственият човек, от семейството, с когато обичам да излизам, е братовчедка ми. С нея се обичаме супер много, а и ми е като сестра.![]()
С майка ми в никакъв случай не обичам да излизам (буквално)..дразни ме![]()
С баща ми много обичам да излизам,щото е пич и понякога ми избира дрехите аххах
![]()
Ами...с мама обичам да излизам,защото ми купува разни изгъзици(както казва баба)...Но пък и е имало доста случаи,в които се караме докато сме излезли някъде 2те...С баща ми излизам супер супер рядко...Даже сим да сме излезли 2та през целия ми живот...3-4 пъти...С него ме е срам...
![]()
![]()
![]()
![]()
с мама по принцип излизам ако искам да ми купи нещоили ако имаме някакво ходене-да кажем на лекар. винаги като излезем, се сдърпваме за някоя глупост,но обикновено бързо ни минава
ина4е с братов4едка ми излизам и..от семейството... тва са хората, с които излизам
![]()
Обичам да излизам с мама по магазинитеПонякога ходим и на кафе, но с тати... категорично не!
Той е супер нервен и не мога да вляза в повече от 2 магазина, когато съм с него...
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ми най-много обичам да излизам с мама,леля,свако и братовчедка ми.Те всичките са мн готини и имаме общи теми за разговор....но понякога те се заливаттт в разговори и съвсем забравят за братовчедка ми и се налага аз да я гледам![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе с баба![]()
![]()
нее
дядо-да,той е мн готин и заже честа ми дава биричка,въпреки,че аз мн не обичам![]()
![]()