- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате с майка си (или др от семейството)
Мразя,мразя,мразя...Само с баща ми може да бъде интересно понякога когато не се навре в някой магазин за техника.Иначе мама само ме сурне по някакви магазини за дрехи да гледа,а това най-го мразя.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не харесваш пазаруването на дрешки,и си момичеПървоначално написано от Forest goddess
?Дай да се запознаем
...
И моят баща е същия незнам как успява да ме търпи и да влиза с мене в 20 магазина.Първоначално написано от SINDEL
Много оби4а да ходи из магазините и има направо биволско търпение.За разлика от него майка ми като 4уе за ходене по магазините с мене направо ми дава пари и ми казва сама да си ходя
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ами да много обичам да излизам с мама...Не мога да разбера някой приятелки като кажат,че ги е срам да излизат с тяхните...Пфф
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Obi4am pootdelno no ne i zaedno,obi4am s mama na pazar s kaka i bati ivo na kafe a s tati prosto nanqkude kvoto si poiskam i mi go dava![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами майка ми е като най-добра приятелка, а пък с баща ми водим много...ъъ... философски разговорита обичам да излизам с тях, но не много често ест.
Ммм в последно време не искам да излизам с майкаСамо ми прави забележки,това не й харесвало , пък това не било за мен
ГАДОСТ..А с татко обичам
той винаги ми дава съвети,кое се носи сега,кое му е минало модата
Защото той постоянно е по-голямите градове и има по-голями наблюдения,дава ми повече свобода в избора ми на дрехи,обувки или някакви аксесоари,докато майка е по-неориентирата
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз не обичам да излизам с нашите и не излизам с тях. С баща ми никога не ходя никъде (само ако трябва някъде да ме закара ама мн рядко). А с майка ми... тя работи по цял ден и няма мн време за мен, само когато ходим по магазините сме заедно, но аз мразя с нея, защото всичко което аз харесам за нея е "парцал". И само се караме... изобщо не мога с нашите никъде да ходя. Дори нз как на морето ще се разбираме с мама....![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
нямам нищо против да излизам с тях,но не е да кажеш че си изкарваме"супер яко" пък и те нямат кой знае колко свободно време...предпочитам да си излизам с приятели
Не! Преди като излизах с майка по магазините тя постоянно ми предлагаше възможно най-грозните и нагиздени дрехи ... Аз й казвам тихо "Не ми харесва. Да тръгваме.", пък тя "Ама чакай,чакай.. А това харесва ли ти?" ...
Пф.. пък и освен това родителите ми не са няк`ви пекани,че да ми е приятно с тях. Аз гледам колкото се може по-далече да се експедитирам, вие питате дали обичам да излизам с тях ...Беги ве ...
![]()
Обичам да излизам с тях само когато ще ми купят нова дрешка. Иначе ми е достатъчно това че ги гледам у нас.![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
е не мразя ...ама чак да обичам....![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Обожавам да прекарвам време с майка ми. Миналата година не живеехме заедно и по цял ден висяхме по телефонитеСега тука в Германия съм само с нашите (майка ми и пастрока ми) и с малката ми сестра. Постоянно ходиме заедно на кино,ресторант,разходки,ек курзии,по магазините и е мн забавно. Сама с пастрока ми не обичам да излизам обаче. Мн се дърляме и само се дразним
![]()
И с двамата излизам, но от време на време за да не ми писне![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Обичам и със майка ми и с баща ми..с брат ми не толкова.
С баща ми винаги е забавно,майка ми почти винаги мрънка,но пък и с нея се забавлявам.
Брат ми е нахален и малък и за това не обичам да го мъкна след себе си.![]()
London Tipton
обичам и с мама,и с тате..каквото си харесвам винаги ми го взимат..
мама се опитва да мине с репликата:"добре де,виж другите деца с кво се обличат",аз се сопвам и казвам"аз не съм другите деца"..
при тати въппроса е от кой магазин ще излезем най-бързо,затова ми копува първото нещо ,което си харесам ,без да ми казва мнение..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Off mrazq da izlizam s na6te i izbqgvam samo ako se nalaga naistina,ian4e obi4am sas sestra mi d aizlizam,hodim po magazine,na frizior na kozmetik zaedno dobre si izkarvam![]()
Не обичам да излизам с нащте.С мама винаги ще се намери за какво да се скараме.Прави ми забележки за всичко
, а пък като съм с баща ми няма за какво да си говорим
![]()
ми с мойта мама почти всеки ден си ходим на кафе, ама тя е мн готина ... излизаме понякога и с мои познати, запознах я последният път с едно момче дето си бях харесалаи по магазините си ходя с нея, супер си е .... нямам по верен приятел от майка ми
![]()
Най-много обичам да излизам със сестра ми, а иначе нямам нищо против да съм с майка ми или баща ми, но с тях предпочитам повече да пътувам на някъде.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]