.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 158
    Град
    Варна
    С майка ми обожавам да излизам,просто защото е на моя акъл и хипер добре се разбираме .. Ама с баща ми абсурд,аз едвам вкъщи го трая xD

Look here she comes now,
    bow down and stare in wonder...

Град
    Враца
    много рядко с майка ми щот купува разни работи
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мразяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяя да излизам с тях. Може би, само понякога с майка ми. Иначе избягвам, не ми е хубаво.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Чат-пат излизам с мама по кафенца или да си пазарувам дрешки.
    Желание имам почти винаги, но времето от нейна страна е ограничено.
    Единственото нещо,което ме дразни е-че бързо се изнервя и само ми дава зор, а аз не обичам така.
    С тати прекарвам повече време, но то нашето не е излизане, приятно ми е с него, разсмива ме, държи се добре, угажда ми на простотиите, имитира ми животни и се заливам от смях-обожавам го!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ми аз не излизам с тях от 2 години вече...

Glory,Glory Manchester United!!!

Супер фен Аватара на zero
    На вълкът му е дебел врата, щот си
    въшри сам работата.
    Обичам сам да свърша това, което трябва.
    Не обичам да има някой покрай мен !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    С мама е голям купон.
    Веднъж като правих купон вкъщи и в разгара на партито звъннах на мама да я поканя и тя дойде. Беше голямо шоу.. и двете се търкаляме пияни ахахаха
    Аз с мамито сме големи приятелки. Не знам как се получи така, нито на какво се дължи, но благодаря искрено на Бога, че ме направи приятелки с мама.

Също не знам от къде ми има такова доверие, при положение, че съм голямо килишме...
    На кафета си ходим, на кръчми, на пазар, на работата (редовно кибичех при нея до преди седмица, щот сега нещо е безработно милото ми мами), прайм си домашни партита (я аз с нейните приятели, после тя с моите) и така.
    Дори сме се съюзили двете против любовницата на баща ми.
    И много много много обичам да й правя прически и да й лакирвам ноктите. ЪъЪ..
    Ако четеш това: Обичам те ма мамо!

А, пък, тати.. той е особен човек. Не ма харесва особено като за компания. Не знам на кво се дължи. Хахаха. Като сме двамата се опитва да се прай на тийнейджър и постоянно ме пита "Минаам ли за 17 годишен ?" и тва мен много ма дразни.
    Щото един мъж ако е мъж ша се държи като такъв, а няма да се променя само заради една жена, ако ще и тва шерка му да е.
    хахах ква глупост казах...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ако трябва да е някой от семейството продпочитам с тати защото той не е човек който ще ме крикува!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Шумень
    Предпочитам да не излизам стях, така ще си спестя няколко потрошени нерви.

Обичам да излизам с майка си, тя ми е освен майка, но и приятелка (споделям си всичко с нея, знам, че ще ми даде точен съвет, е и с приятелките споделям де но с майката е по-различно) , с татко не съм излизала многооо отдавна и незнам как ще се чувствам вече в неговата компания

Зависи от ситуацията...обичам да излизам с мама но не постоянно....не мога да си изкарам както с френдс просто все пак ми е майка...иначе с тате обичам да се мотеам с колата
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Обичам да излизам с мама, където и да било.С приятелка е по-различно,обаче и с мама ми е готино.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Не с майка ми не излизам щото не е в ред и мноо знае да приказва , а с баща ми често щото има мангизи

Град
    Русе
    аз не обичам с никой от двамата,по яко ще си изкарам с братовчедка ми или леля ми

Град
    София
    Да,излизам с майка ми,тя си ми е като фр.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ооо, с мама обожавам да излизам Но с тати ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Еми не много...
    ИЗлезна ли с майката то след 10 мин (максимум) става скандал и после два дена блъскаме врати,викаме и кво ли не(сериозно говоря).Все нещо ме дразни и дигам врява и после тя и такааа...

С баща ми ме е срам щото като говори по телефона вика.

Роднина ли ми е,мразя да излизам не ми харесва нещо.Скучно е.Пък брадовчедите ми са с около 3-4 години по-малки от мене,така че...

Повечето ми приятели понякога се ебават с мене, ама не ми пука общо взето Често излизам с майка ми - на кафе, разходка. Когато е в добро настроение, си говорим за всичко. С тате не, че не обичам да излизам, просто той е по - мълчалив и напоследък има адски много проблеми и не си говорим. Та, затова не излизам с него.

Ммм с майка ми излизам често по магазините
    С баща ми обикнове излизаме като трябва да се ходи нещо по банки, да се купува нещо голямо или например да гледаме коли :P
    Със сестра ми обичам да излизам, защото единствено като излезем можем да си говорим спокойно за всичко, пък вкъщи все на разпитват Ииии кат ходим задължително единия черпи другия (в повечето случаи аз нея, ама нормално, все пак тя е момиче, аз момче )
    Let love be the song that always makes you sing!
    And hope it will touch your heart and stay there forever!

с майка ми се разбирам , с баща ми не .. и не обичам да излизам с тях никъде
    By myself but not alone ...

Да , обичам...разбирам се стях

Град
    В АдА
    Обичам но да изляза с мама и с тате се случва рядко

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    излизам си и с двамата, не ми и пречи, понеже се случва доста рядко и двамата са на работа,пък и половин година едва през уикенд'а се прибирам, така че ми е ценно времето прекарано с тях :P

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Аз много обичам да излизам с майка си... Особено като тръгнем по магазинитеее С таткоооо и с него ми е приятно до излизам... не ми пречи.. пак ми е приятно
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Силистра
    с мама и тате да ама без сестра ми с мама и тате е забавно щото пускат много лафове иначе с братчеда той ми е като брат
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си