- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да излизате с майка си (или др от семейството)
Всъщност не.
С баща ми излизам най много когато ме откара до някъде.
За брат ми и дума не може да става щото все се разминаваме с ангажиментите.
С майка ми излизам веднъж в месеца примерно, но принципно няма какво да правя с нея понеже аз сама си купувам нещата. И да излезем да пазаруваме тя само ще седи и ще гледа щото и да й харесва и да не й харесва - ще го нося аз съответното нещо, така че няма право на мнение.
Най - много излизам с тях като тръгнат до някой хипермаркет. Тогава да, но иначе - не, не излизам и не обичам да излизам със когото и да било от семейството. Малко вкъщи, пък и по града да съм с тях.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Мразя да излизам със всички от семейството.
1. Държат се с мен кат че ли съм бебе.
2. Само ми мърморят как се обличам, защото не приличам на културно момче.
3. Като срещна някой приятел се заговарям, а те АРЕЕЕЕ ИВАНЕЕЕЕ ТРЪГВАЙ!!
Още малко да ме хванат за ръчичка!![]()
хубави крака! В колко отварят?
Дам излизам само с брат ми и сестра ми... на дискотека...по точно там се заварва ме...
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не.Ти гледаш да си изкараш добре,колкото и да не ти се иска да си излязал с тях пък те почват да ти мрънкат неща отпреди 4 седмици само и само да те развалят настоението.Единствено с леля ми обожавам да излизам,защото е на моя акъл![]()
С татко излизам рядко някъде,но ми харесва да излизам с мама,щот тя има готин стил и си купуваме дрешки,които и ме кефят!Не е от тези майки дето те принождават да си купиш каквото те искат,а ми позволява сама да се оправям!![]()
![]()
![]()
Ми малко е гадно да идва постоянно с теб по добре презденя с фр а вечерта с родителите