.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 158 от общо 158
    Всъщност не.
    С баща ми излизам най много когато ме откара до някъде.
    За брат ми и дума не може да става щото все се разминаваме с ангажиментите.
    С майка ми излизам веднъж в месеца примерно, но принципно няма какво да правя с нея понеже аз сама си купувам нещата. И да излезем да пазаруваме тя само ще седи и ще гледа щото и да й харесва и да не й харесва - ще го нося аз съответното нещо, така че няма право на мнение.
    Най - много излизам с тях като тръгнат до някой хипермаркет. Тогава да, но иначе - не, не излизам и не обичам да излизам със когото и да било от семейството. Малко вкъщи, пък и по града да съм с тях.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Мразя да излизам със всички от семейството.
    1. Държат се с мен кат че ли съм бебе.
    2. Само ми мърморят как се обличам, защото не приличам на културно момче.
    3. Като срещна някой приятел се заговарям, а те АРЕЕЕЕ ИВАНЕЕЕЕ ТРЪГВАЙ!!
    Още малко да ме хванат за ръчичка!
    хубави крака! В колко отварят?

Дам излизам само с брат ми и сестра ми... на дискотека... по точно там се заварва ме...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Не.Ти гледаш да си изкараш добре,колкото и да не ти се иска да си излязал с тях пък те почват да ти мрънкат неща отпреди 4 седмици само и само да те развалят настоението.Единствено с леля ми обожавам да излизам,защото е на моя акъл

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Еми аз най-често излизам с приятелки,а когато майка ми си е в България излизам и с нея.Тя е пич и много обичам да излизам навън с нея
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

С татко излизам рядко някъде,но ми харесва да излизам с мама,щот тя има готин стил и си купуваме дрешки,които и ме кефят!Не е от тези майки дето те принождават да си купиш каквото те искат,а ми позволява сама да се оправям!

Град
    гр.Русе
    Ми малко е гадно да идва постоянно с теб по добре презденя с фр а вечерта с родителите

НЕЕЕ !!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си