- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изповедта на една самотница.....
Pi6eiki tezi redove, ve4e ne tolkova ne6ta sa vajni ! Jivota moje da te narani do stepen, do koqto ve4e ne e ot zna4enie dali di6a6 ili ne! Predi tri godini, doidoh na edno novo mqsto, pridrujena s novi me4ti, novi nadejdi, i stariq si na4in na mislene, sega tri godini po-kusno ve4e, nqma me4ti, nqma nadejdi, no ima izgraden nov na4in na jivot, i na mislene. Na4in koito po- ni6to ne prili4a na tova koeto trqbva6e da stana na tova "po-dobro" novo mqsto. Sre6tnah vsi4ki 4uvstva po putq si- omrazata me zapleni, po vsq4eski na4in, opitah se da se otkusna ot neq, no tq me nakara da q po4uvstvam, i taka sega o6te tleni v men, dori i nejelana. Tugata me obgurna v miga, v koito stupih na novoto mqsto i ne misli da me puska skoro, opitah da se otkusna ot silnata i pregrudka, no zlobata na horata vse q buta6e kum men, i taka si ostanahme pregurnati i do sega. Silata mi doide na gosti, i poostana s men, no ponqkoga i tq ne moje6e da me izdurji i si trugva6e....napuska6e me, privle4ena ot slabostta i sulzite, koito bqha sestri blizna4ki i vse me pose6tavaha zaedno. Zlobata ne me propuska6e, opitvaiki se da me nastroi na svoq starana, a az nikoga ne sum q iskala do sebe si, no za jalost dosta 4esto padah v klopkata i. A licemerieto-to be navsqkude, debne6e me na vseki ugul, i me napravi tolkoga predpazliva, 4e 4esto podminavah iskrennosta, s koqto iskah da stana blizka. Be6e obla4no, ot o4ite mi vale6e, i az vse se 4udeh koga 6te se opravi vremeto nai-setne....a to pak, i pak vale6e, ponqkoga stava6e slun4evo,kogato lubovta minava6e naokolo, da vremeto se opravq6e, no za adski kradko, sled tova dujdut produljava6e. I izvednuj sama, bez da o4akvam sre6tah bezrazli4ieto....to mi se prite4e na pomo6t, kazvaha mi "Ne se zahvai6tai s nego, ne biva!", no kogato nikoi drug ne idva pri teb, ti si trognat kogato nai- setne nqkoi ti oburne vnimanie, i az si kazah, 4e 6te stana blizka s bezrazli4ieto, s koeto sega sedim zaedno, i taka 6te bude vinagi...........
Boje momi4e.......vse edno az pisha tazi istoriq!! Do predi se vruzvah na horskite prikazki ,vzimah vs prisurce ,a sega ..........sega prosto sum bezrazli4na ! Ne se trevoji za vseki vlak si iima putnici ,a nashiqt (tozi s 6tastieto) 6te doide skoro ....prosto trqbva da umeem da 4akame!Uspehi
Don`t Cry Baby ....
tazi tvoq izpoved me trogna tolkova mnogo....no i ti 6te nameri6 6tastieto samo trqbva da produlji6 da go tyrsi6! nikoga ne se otkazvai!
na mene puk ne mi haresva... mn e tipi4na i postna. neme zapleni opredeleno![]()
Как искам и на мен всичко да ми бъде безразличноама нз защо не ставаа..иначе твойта история е якаа..ама недей да съжеляваш за нищо,което се е случило,може би така е по-добре
и по-добре земи се стегни
!!!!!!Постави си цел в живота независимо че всичко ти е безразлично и се опитай да я постигнеш
![]()
!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
nqkak si,nito mi har,nito ne mi,nz i az ve4e![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Честито,ти вече си умряла и се саморазрушаваш.Първоначално написано от malkata_posh
Няма да те утешвам,нали си безралична,просто ще ти кажа.
Намери си нещо за което да ти пука или си постави цел и я изпълни,а после следваща.Използвай силата на омразата и непукизма,не стой просто така.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ам.. вземи се стегни, ве..
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
vidqh, 4e e ne6to literaturno, i dori ne go pro4etoh... stiga ste jiveli v nekyv nerealen svqt na literaturni krasivi prostotii!!! slezte na zemqqqtaaaa!! a da - stiga ste revali za vsi4koooooo![]()
Първоначално написано от Riot
Така си е,нека всички съберем пари за входа на дискотеката,да се наслушаме на хаус,да ударим по един амфет...Първоначално написано от soulja_girl4e
А не,я по-добре литературните простотии и нереалности отколко матрицата на кефа от която печелят други хора.
Животът на повечето хора е 2 кутии цигари,кафе,вход за дискотека,няколко водки флирт и наркотици по празниците...
На фона на тия хора предпочитам депресантите с литературните им изблици,защото поне там има капка истина и реалност,само трябва да имаш малко акъл и да гледаш на 2см по-далеч от носа си.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Наистина е много красиво. Съветът ми към теб е - стегни се. Всичко зависи от нагласата.
историята ти е много тажна, трогателна и дава повод за размишление...
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
На всички ви е изключително лесно ..... Коя красива коя с дебел богат мъж коя с незнам си кво .... Вие и идея си нямате през какво преминава момичето !!!! Незнаете истинския смисъл на думата ПРИЯТЕЛСВТО и за това когато някой ви зареже ви боли левия крачол ! Това всичките тези неща да ти се струпат на куп изведнъж е просто ОТВРАТИТЕЛНО е леко казано ... Стегни се стига сте равали незнам си кво незнам си що ! Обаче вие като напишете няква такава тема и не искате коментари от тоя сорт нали ? Не случайно е тоя форум да се търсят решения на проблемите а не да се карате и да се присмивате на хора с кофти живот ! Дано на всички вас ви се случи това на което сте се присмяли до сега от цялото си сърце ви го пожелавам !!! Да разберете какво е найстина да си отчаяно наранен ! а пък ти soulja_girl4e толкова ли беше трудно да си измислиш свестен ник ? И с коментар на латиница просто сте ЖАЛКИ ! Дано поне половината от вас са красиви щото акъл и сърце нямате ! Но дано някой ден проимате сърце И ТО ДА Е ВЕЧНО РАЗБИТО !!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Да наистина не знаем какво значи думата "ПРИЯТЕЛСВТО"! Просветли ни!Първоначално написано от Vichko0o
soulja Ми какво да ти кажа пиле като незнаеш следи пожеланията миИ ще разбереш един ден какво е да го загубиш
Както и да е не искам да се карам с хора който не познавам .... Извинете ако се чувствате обидени но просто момичето си излива душата Вие я пращате на майната си ...Уж тоя форум е да си помагаме не да се караме и т.н но просто като чета тук там коментари и просто ми се иска е така да фана някой и да го блъскам в стената докато не падне стената ! Бъдете малко по любезни все пак лицемерието и егоизма заемат невероятно голяма част от човешкия живот и е трудно когато си сам и си обрграден от хора които предимно те лъжат и изполват ;(
De-Phazz - Anchorless
1. ti zapo4na s nika mi, az ne sym iskala da se zaqjdam. dori mi be6e napravil dobro vpe4atlenie ot nqkolko tvoi postove, no tva ve4e e minalo.Първоначално написано от Vichko0o
2. avtorkata vyob6te ne iska nikakyv syvet! ima okolo 100 temi ot tipa "pi6a ei taka, za da si izleq du6ata".draznqt.
3.moje da sym zlobna, no sym d/g sladka i nqma da mi e priqtno da mi razmaje6 liceto v nqkoq stena.
ОФ пак с тези самотни хора.....
Това вече трябваше да е мит.Живота е пълен с препядствия какво трябва да напраим,да се скриим в някой ъгъл да режем вени?НЕ!
Живей като оптимист!Пък хората по целия свят са много.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Може да изпратиш историята си на редакцията на тинейджър Love.
Мисля,че ще бъде перфектна за там.
btw tova spisanie koga izliza, 4e iskam da si go kupqПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Всеки петъкПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Виждам в тебе има талант !Защо не седнеш и да пишеш разкази?Просто е много красиво хъх!А щом се отнася до теб и аз съм така ,ама се прави ,че ти пука!Първоначално написано от malkata_posh
УСПЕХ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Моя съвет е да се стегнеш и да седнеш да пишеш разкази защото мисля че имаш талант.Работата ни помага да превъдмогнем всичко защото тя ни обгръща и не ни остава време да тъжим изобщо.Така че само успехи за напред.Дано чувствата се върнат в теб дано.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Амии да отдава ти се да пишеш и е хубаво това дето сиа написа!
П.П Ама айде стига с шльокавица че ми се насълзиха очите докто я изчета цялата![]()
Евала за мнениетоПървоначално написано от Vichko0o
![]()
BTW.. Историята е настина много трогателна, но поне аз не виждам как ния можем да ти помогнем, ако не си помогнеш сама =)