Цитирай Първоначално написано от sonda123
значи на 15 години съм и нямам гадже не съм и имал е не съм некой страшно красив ама поне ставам тия по богатите си имат гаджета които са колкото мен само аз нямам иначе си говоря с момичета ама работата не става разказват ми некви яки случки примерно на море в скъп хотел и така аз се чувствам подтиснат и няма изход от това какво да правя

как да се държа за да се харесам на някое момиче или по точно как да действам
Ето още един такъв...Значи пич,като първи съвет от мен-НИКОГА НЕ СЛУШАЙ,ТИЯ КОИТО ТЕ УТЕШАВАТ И ТИ КАЗВАТ,ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ!На тях не им пука за теб.

И сега-Искаш да си намериш гадже,казваш не си много противен и си говориш с момичета.Приемаме,че е така.Когато си говориш с момичета не бъди просто слушател,трябва да ги заинтригуваш.Вкарвай забавни и неочаквани реплики,задавай им въпроси,разказвай и ти.В разговора трябва да се окажеш интелигентен или поне да се направиш на такъв.Това е като интервю за работа,ако искаш да я вкараш в леглото или да тръгнеш с нея,трябва да бъдеш одобрен и преценен като годен.
Не се панирай,че нямаш пари,не се оплаквай и самосъжалявай.Може да ти е много шибано,но се дръж все едно всичко е наред.Никой не обича ревлювци.