Цитирай Първоначално написано от Erica
Цитирай Първоначално написано от sonda123
значи на 15 години съм и нямам гадже не съм и имал е не съм некой страшно красив ама поне ставам тия по богатите си имат гаджета които са колкото мен само аз нямам иначе си говоря с момичета ама работата не става разказват ми некви яки случки примерно на море в скъп хотел и така аз се чувствам подтиснат и няма изход от това какво да правя

как да се държа за да се харесам на някое момиче или по точно как да действам
Неможах да се сдържа
И в какво се състоят случките по хотелите
напиване,хаус/чалга парти и ебане с баровци,за какво според теб може да говорят малолетни кифли.И не само малолетни де...Едни лъжат,други казват истината,при всички случаи някои момчета спичат от такива приказки и им удрят по самочувствието,казват си "еее тая е много открана,не мога да я имам,нямам пари бла бла"
Ето виж и автора на темата.
На мен въобще не ми пука колко пари има едно момиче,кои са техните,кой е гаджето й,бившия и т.н.Именно за това проповядвам в тоя форум,че няма невъзможни неща и че всичко е надлъгване и блъф.Изблъфирай ги и им вземи всичко...
Случки по хотелите,пфффф дреме ми на чепа...Я да тръгнат на мен да ги разправят,една ми разправяше така за бившето й гадже с джип МЛ и аз започнах да й тъпча по 2лв в циците...Ако беше останала с мен 100 години сега можеше да си купи джип с моите спестявания и да не спи с грозни типове