- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет - супер много го харесвам, а не знам как да..
predi 2 godini s eno mom4e se zaribqqhme lqtoto i ottogava super mnogo go haresah 6ot be6e mn sladuk i s qk harakter (tfa na parvo mqsto) ..i sega go vidqh predi 3 dena 4e pak e do6al s brat si i s tehnite i e stanal o6te po qk i gotin .awe super .. no toi qvno ne me pomni 6oto nqkolko pti se obarn da me vidi ... i se zadarja nali i se gledahme dalgo ..no qvno ne me pozna ..a az rabotq v edin magazin ..i do toq magazin ima sladkarnica i te po4ti seki den sa tam .. i sao gi nabliudavam 6ot ni6to dr nemoga da napraq
i kato se razhojdat se zasi4ame s pogledi ..no qvno ne me pomni.. ;( ..v toq magazin deto ba4kam ima kenef i teq ot sladkarnicata sa nqkfi izperkali i vinagi gi pra6tat pri nas horata i sq gleam da musa pripekai na onq i da doi tam da mu pokaa kinefa
moe i da pomogne i da go zagovora..ama tfa e samo bvapros na vreme..a te sig nqma da sa dalgo na moreto..i 6e si zaminat za sofiq
toi ima bratov4ed tuka i e na kfartira pri nego.. a ka6tite ni sa mn blizko..ama ne smeq da nahalstvam 6ot 6e izglejda mnoo prosta6ko
..molq vi ..ako si napravite truda da pro4etete kfo sam napisala.. mi daite savet 6oto super mnogo go haresvam
a nz..kfo da praq.. ;[[[[[ mersi predvaritelno ;[[[
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()