.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Дайте ми съвет - супер много го харесвам, а не знам как да..

predi 2 godini s eno mom4e se zaribqqhme lqtoto i ottogava super mnogo go haresah 6ot be6e mn sladuk i s qk harakter (tfa na parvo mqsto) ..i sega go vidqh predi 3 dena 4e pak e do6al s brat si i s tehnite i e stanal o6te po qk i gotin .awe super .. no toi qvno ne me pomni 6oto nqkolko pti se obarn da me vidi ... i se zadarja nali i se gledahme dalgo ..no qvno ne me pozna .. a az rabotq v edin magazin ..i do toq magazin ima sladkarnica i te po4ti seki den sa tam .. i sao gi nabliudavam 6ot ni6to dr nemoga da napraq i kato se razhojdat se zasi4ame s pogledi ..no qvno ne me pomni.. ;( ..v toq magazin deto ba4kam ima kenef i teq ot sladkarnicata sa nqkfi izperkali i vinagi gi pra6tat pri nas horata i sq gleam da musa pripekai na onq i da doi tam da mu pokaa kinefa moe i da pomogne i da go zagovora..ama tfa e samo bvapros na vreme..a te sig nqma da sa dalgo na moreto..i 6e si zaminat za sofiq toi ima bratov4ed tuka i e na kfartira pri nego.. a ka6tite ni sa mn blizko..ama ne smeq da nahalstvam 6ot 6e izglejda mnoo prosta6ko ..molq vi ..ako si napravite truda da pro4etete kfo sam napisala.. mi daite savet 6oto super mnogo go haresvam a nz..kfo da praq.. ;[[[[[ mersi predvaritelno ;[[[

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Защо просто не му кажеш коя си...Не виждам нищо лошо в това
    \" Хей здравей,как си?Май не ме помниш...е да доста време мина\"
    Не е нужно да му припомняш че сте флиртували,а просто му напомни че се познавате и от там разговора би трябвало да тръгне.

Планът ти за кенефа ме уби хахаха . Така сериозно сега. Защо просто не отидеш и не му кажеш " Здрасти! Помниш ли ме преди 2 години...." ? не знаеш какво може да стане и да го изпуснеш и да сажеляваш. За това действай!

А и ако има запек и не дойде до тоалетната ? Ох извинявай не се сдържах!

ako ima zapek o6te po dobre em plana mi e..mn 'originalen' ko da sa prai detski akul ..mmersi se pak..6e, probvam ama ne sam sig.. nqm da stan evinagi se provalqm ..a i nemoa da go zagovorq kakto si varvipo ulicata.ei ela tuka 6ot ina4e 6ta ubiq nestaa tai.. ;( toi sig 6e mi se izsmee.. i moje da ne me pomni 6ot az togaa bqh na 13 sq 15 i sam se promenila . nqkfo sopolivo lape ..sq sam po .. ama bali mu maikata nikoga nqqm kasmet

Цитирай Първоначално написано от Just_ME !!!!
    ako ima zapek o6te po dobre em plana mi e..mn 'originalen' ko da sa prai detski akul ..mmersi se pak..6e, probvam ama ne sam sig.. nqm da stan evinagi se provalqm ..a i nemoa da go zagovorq kakto si varvipo ulicata.ei ela tuka 6ot ina4e 6ta ubiq nestaa tai.. ;( toi sig 6e mi se izsmee.. i moje da ne me pomni 6ot az togaa bqh na 13 sq 15 i sam se promenila . nqkfo sopolivo lape ..sq sam po .. ama bali mu maikata nikoga nqqm kasmet
    е не е задължително да раигира така е ония ден си седя на спирката и една идва и "здрасти помниш ли ме бяхме заедно от 1 до 5 клас" 10000 години по-късно е сетих се коя е . Ти пък може да кажеш в сладкарницата да му дадат нещо и да намекнат, че е от теб и да отидеш после при него и му препомни коя си

Мега фен Аватара на sasha_90
    2 години са много време и ако беше му направила силно впечатление нямаше да те забрави.Съветвам те след като го харесваш да го потърсиш и да му кажеш коя си.После сама ще видиш какво ще стане и евинтуално дали може да се получи нещо между вас.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    2 години са много време и ако беше му направила силно впечатление нямаше да те забрави.Съветвам те след като го харесваш да го потърсиш и да му кажеш коя си.После сама ще видиш какво ще стане и евинтуално дали може да се получи нещо между вас.
    Е щом се обръщал и я е гледал начи има някви спомени и се опитва да се сети от каде му е позната за тва не трябва да се притесняваш някви спомени има 100% помогни му да се сети както ти написах със сладкарницата в предишния ми пост ! Успех!

Цитирай Първоначално написано от Just_ME !!!!
    Както си върви по улицата може да го поздравиш...При по-добър късмет той може да се сети коя си и да ти отвърне на поздрава...А може и да ти отвърне на поздрава и да не се сети и да се зачуди коя си - тогава нищо не ти пречи да му припомниш

Може да му демонстрираш някое умение в тоя кенеф :razz:

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не учи децата на разврат

P:P: Въпреки,че сигурно знаят доста повече от необходимото за възрастта си

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Не учи децата на разврат
    P:P: Въпреки,че сигурно знаят доста повече от необходимото за възрастта си

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Кенефът е единственото ти спасение.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Като поумнееш ще разбереш какво да правиш, спокойно
    You are a sell out
    But you couldn't even do that right
    So your price tag has been slashed
    And now you're chillin' on a half priced clearance rack

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zagovori go,kato mine pokrai teb,kaji my zdrasti,pomni6 li me,tva onova za da se seti i 4oveka 6e napravi n6,ne s toq kenf ne 4akai da otide,govorete,tva e na4ina
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Е как какво да направиш..следващия път като го видиш..отиди и му кажи коя си..може да е забравил защото 2 години са мн време, но нищо не губиш да отидеш и да му го кажеш
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Кенефът е единственото ти спасение.
    moe izob6too ama izob6to da ne hoi do umreliq kenef.. ;D i nqma na4in prosto da stoq i da gedam kat capnata smokar parcal kak si tragva..ama nemoa i da otia ei tak i da go zagovora ..6i ma pomisli za nkqfa otka4alka tam 6ot dori i da me gleda.. sig zabravq lesno.. :[ brat mu e ..mm kak da kaja .. poo taka smis po razgovorlif i po lesno se ha6ta za si4ko.. pone tak mi izglejda...a toi sqka6 e po sramejliv..pakmoe i obratnoto..bojeeeeeeeei jiveqt 2 ka6ti ot moita i tam det sa na kfartira gi poznaam si4kite ebah mu maikata ;@ ama nemoa da ida i da kaja " zrd lelio Jivke (tai sa kaa lelq im..da de te sa pri neq na kfartira :] ) am slu4aino dve qki mom4eta da sa v nqkade iz staite na goloamata ti ka6ta 6ot gi tarsa i mi trqt spe6no za po nqkolko kafeta i pasti ..posle moje i poe4e ..taka de az sam skromna ne me razbirai pogre6no..ai digai si guza i gi izvikai 6ot ina4e 6e pusna ku4eto " ..blqq .. nimoa i nimoa :[ i ni6to nqq stane 6ot te sa muknat na razhodki s roditelite si est 6ot razglejdat i neznaqt grada mnol mnol.. (p.s nekazvam koi e ;P ) ii ako ida ei taka dokat gu4at ot nai lubimata mi torta i da kaja 'eii 66 4upkata we sinovete vi sa moi ..ae da va nqq " 6ot 6e ma pomislqt za nqkfa ... tka de omg.. kfi gi govora..ni6to nqq izleze 6ot ve4e nqkolko pati se gledahme tka podozritelno oO .. ii da ida sq sled tolkoz vreme i da im kaa hey ai spomnqi si koq sam we lumbur ..6e izglejda ..mm kak da go kaja.. tapo .. trqq6e po rano.ama azzzzz i glavata mi..det izpb6to ne ma slu6a.. xax zleeee naporao po cql den mislq za nego.. i na raltata mi vikat 4e mn sa otplesvam ot zadaljeniqta si ..wtf na 2 ka6ti rastoqnie i az stoq v nas.. nit moa da ida nito moga da stoq u nas.. isg skoro 6e si hodat..a az i imeto ne im zn ..

Re: Дайте ми съвет - супер много го харесвам, а не знам как

i sq gleam da musa pripekai na onq i da doi tam da mu pokaa kinefa

хахахаха възможно е да се притеснява от родителите си,затова да не те заговаря..дано да му се допикае до като е в сладкарницата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си