.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на girl91

Менструация.. закъснение...

През месец юни ми дойде на 10ти. Попринцип ми идва на 30-32 ден и пресметнах, че този месец трябва да ми дойде около 10ти. Вече е 16-ти, а не ми е дошло
    Не съм боледувала, не съм пила никакви хапчета през посления месец.
    Дали оказва някакво влияние горещоо време?
    Когато правим секс с приятеля ми първо той го вкарва няколко пъти без презерватив, а след това слага. Не мисля, че трябва да се притеснявам, че причината за закъснението да е в това... когато го вкарва без презерватив да е станало нещо...

Възможно е да е от времето и от много други фактори..стрес и т.н.Но ако не е от това си направи един тест за по-сигурно

Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Възможно е да е от времето и от много други фактори..стрес и т.н.Но ако не е от това си направи един тест за по-сигурно
    Дали може да е станло нещо? Той го вкарва само няколко пъти и след това не свършва в мен, изпозлваме презерватив.

Мдаа, но прееякулационната течност съдържа малко сперматозоиди, така че имам някакъв много малък риск. Тестче - в аптеката ги продават, за нула време ще те успокоят.

Има малък риск от предеякулационната течност или някой път презерватива да се е спукал и да не сте усетили..ама недей сега да се паникьосваш,може и нищо да няма,иди утре и си купи тест и си направи успех и дано няма нищо

Направи си тест, но е нормално да закъснява от време на време. Факторите са милиони...
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

горещото време също оказва влияние особено ако сменяш климата
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    горещото време също оказва влияние особено ако сменяш климата
    Не съм сменяла климата. Не съм ходила на море, на планина.
    В петък заминавам на море в Турция.

Град
    София
    По това, което чета в поста ти, girl91, за мен е невъзможно закъснението да ти е свързано със секса. Дишай спокойно и си гледай лятото

спокойно моят цикъл по принцип е на 25 дни през лятото ми е на 30 някъде може и малко повече.Аз също се бях паникьосала миналата година като теб.но....няма страшно.Но не знам на какво се дължи-дали е на температурите???Не знам..защото на мои приятелки дори през лятото им е по на често нз..
    Да мина да та взема или да взема да та мина?!

Не си вкарвай паранои едва ли си бременна ,ако за това се притесняваш...нно за да си сигурна вземи си един тест няма лошо...иначе много неща могат да окажат влияние

Мега фен Аватара на babity
    И на мен трябвше да ми дойде на десети, ама не идва... Почвам да се притенсявам от непорочно зачатие!

Вече няма поводи за притеснение. Като се събудих и ми беше дошло

Цитирай Първоначално написано от babity
    И на мен трябвше да ми дойде на десети, ама не идва... Почвам да се притенсявам от непорочно зачатие!

и браво,че ти е дошло!и аз изтръпнах с тебе

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Явно му има нещо на тоя месец- и на мене ми закъсня, и на една фр.

И ние правим така с приятеля ми, някога първоначално без презерватив. После слага капута, но пак не свършва с мен.
    Много е гадно това време, предполагам, че е от него.
    На мен по пронцип ми върви 3-4 дена, а този месец една седмица ми се отича ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Начи си бременна,честито
    Стига пуска идиотски мнения!

Re: Менструация.. закъснение...

Цитирай Първоначално написано от girl91
    През месец юни ми дойде на 10ти. Попринцип ми идва на 30-32 ден и пресметнах, че този месец трябва да ми дойде около 10ти. Вече е 16-ти, а не ми е дошло
    Не съм боледувала, не съм пила никакви хапчета през посления месец.
    Дали оказва някакво влияние горещоо време?
    Когато правим секс с приятеля ми първо той го вкарва няколко пъти без презерватив, а след това слага. Не мисля, че трябва да се притеснявам, че причината за закъснението да е в това... когато го вкарва без презерватив да е станало нещо...
    bremenna si s triznaci
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Жегите не прощават. Смяна на климата също /от море на планина или обратно/. Притеснение или какво ли не още. Силно се съмнявам, че си бременна. Ако се забременяваше само от едното вкарване без презерватив... всички да сме многодетни майки тогава.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Възможно е да се заради жегите. А и времето като цялое доста променливо. Щом не е свършвал в тебе, няма шанс за бременност. Като гледам и на мен ще ми закъснее този месец. Ходи си спокойно в Турция и се забавлявай макар че сигурно там ще ти дойде

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Вече няма поводи за притеснение. Като се събудих и ми беше дошло
    Вече го казах. Все пак благодаря за всички мнения

-=> Считам темата за приключена.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми