.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: pomognete

pomognete

zdraveite v4era pravihme s priqtelkata mi kakvoto pravihme , ta ne se stigna do izprazvane ot moq strana obache ima6e nqkva druga technost vytre vyv prezervativa napodobqva6ta sluz se edno koqto izleze ot prezervativa malko, ima li nqkva opasnost i ima li ot kakvo da se pritesnqvam ? bez glupavi otg molq nqma smisal ot tqh! ! !

Re: pomognete

Цитирай Първоначално написано от fgfgfgfgf
    zdraveite v4era pravihme s priqtelkata mi kakvoto pravihme , ta ne se stigna do izprazvane ot moq strana obache ima6e nqkva druga technost vytre vyv prezervativa napodobqva6ta sluz se edno koqto izleze ot prezervativa malko, ima li nqkva opasnost i ima li ot kakvo da se pritesnqvam ? bez glupavi otg molq nqma smisal ot tqh! ! !
    как искаш да няма глупави отговори,като ти задаваш глупав въпрос????

emi otogovri mi , ne-glupavo

да не си се изпикал в презерватива

Тази течност също съдържа сперматозоиди, но по-малко. Но все пак трябва да попадне на 7-8 см във влагалището, че да оплоди каквото и да е... Ако е била изцапана по корема, примерно, няма страшно
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    "...когато си махнах презерватива по пода покапаха няколко капки... надявам се приятелката ми да не е бременна "

Иначеее.. подкрепям предното мнение:
    Тази течност също съдържа сперматозоиди, но по-малко. Но все пак трябва да попадне на 7-8 см във влагалището, че да оплоди каквото и да е... Ако е била изцапана по корема, примерно, няма страшно
    Horse Crazy Girl!!

[quote="love_shu"]"...когато си махнах презерватива по пода покапаха няколко капки... надявам се приятелката ми да не е бременна "

Какъв беше презервативът?
    (питам защото Durex Performa имат такава течност в резервоарчето, която течност забавя оргазма на мъжа)
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Чек сега, че малко се обърках.
    Ти не си свършвал, а пък в презерватива имало течност, когато си го извадил от нея?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

хахаха какви неграмотни хора

[size=2]a na kolko godini si ,mislih 4e vsi4ki koito pravqt sex znaqt kakva e taq "sluzesta te4nost"
    Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...

гледал е някво филм4е и решил да пита мом4ето сиг е на 12-13 год мах

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    от глупави го по глупави теми...
    Ти не им ли свикна вече...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен
    Аз им свикнах

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: pomognete

Цитирай Първоначално написано от fgfgfgfgf
    А на глупав въпрос как може да измислиш умен отговор

Имаме си млад баща ....

"Слузта" се нарича предеякулационна течност - отделя се при възбуда и служи за смазка. В нея има малко количество сперматозоиди - обикновено негодни за оплождане. Но не разбрах, тази течност като излезна от презерватива - къде попадна? Иначе по същество не виждам какъв е проблемът и нямаш особен повод за притеснения. И занапред - попрочети малко и се ограмоти на тема секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си