- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete
zdraveite v4era pravihme s priqtelkata mi kakvoto pravihme , ta ne se stigna do izprazvane ot moq strana obache ima6e nqkva druga technost vytre vyv prezervativa napodobqva6ta sluz se edno koqto izleze ot prezervativa malko, ima li nqkva opasnost i ima li ot kakvo da se pritesnqvam ? bez glupavi otg molq nqma smisal ot tqh! ! !
emi otogovri mi , ne-glupavo![]()
Тази течност също съдържа сперматозоиди, но по-малко. Но все пак трябва да попадне на 7-8 см във влагалището, че да оплоди каквото и да е...Ако е била изцапана по корема, примерно, няма страшно
![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
"...когато си махнах презерватива по пода покапаха няколко капки... надявам се приятелката ми да не е бременна"
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначеее.. подкрепям предното мнение:
Тази течност също съдържа сперматозоиди, но по-малко. Но все пак трябва да попадне на 7-8 см във влагалището, че да оплоди каквото и да е... Ако е била изцапана по корема, примерно, няма страшно![]()
Horse Crazy Girl!!
[quote="love_shu"]"...когато си махнах презерватива по пода покапаха няколко капки... надявам се приятелката ми да не е бременна"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какъв беше презервативът?
(питам защото Durex Performa имат такава течност в резервоарчето, която течност забавя оргазма на мъжа)
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Чек сега, че малко се обърках.
Ти не си свършвал, а пък в презерватива имало течност, когато си го извадил от нея?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
хахаха какви неграмотни хора![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2]a na kolko godini si ,mislih 4e vsi4ki koito pravqt sex znaqt kakva e taq "sluzesta te4nost"
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
гледал е някво филм4е и решил да пита мом4етосиг е на 12-13 год мах
![]()
Ти не им ли свикна вече...Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Аз им свикнах![]()
и аз почти..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Имаме си млад баща ....![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
"Слузта" се нарича предеякулационна течност - отделя се при възбуда и служи за смазка. В нея има малко количество сперматозоиди - обикновено негодни за оплождане. Но не разбрах, тази течност като излезна от презерватива - къде попадна? Иначе по същество не виждам какъв е проблемът и нямаш особен повод за притеснения. И занапред - попрочети малко и се ограмоти на тема секс![]()