- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как изглеждате в момента?
спортно облечен![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
С дънки.. с блузкаа... с две гривнички...косата ми е пусната
![]()
в момета съм със един син суичър,тъмно зелен анцунг и хавлия на главата(щото се къпах)![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами по хавлиятоку що cе изкъпах
![]()
ami danki,syi4er,a kosata mi e leko mokra i lilava,4e predi malko i praih ki4yri...qko lilavoo![]()
Someone,somewhere dreams of your smile
по боксерки![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
v momentaa sam sdfa 4ifta terliicii
![]()
![]()
2 bluzi i edna gornica
edin 6al i 6apka
![]()
a ako mahna 6apkata 6te budaa ro6liuyy
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ja ja az puk sum po 4erno klin4e i teniskata na maiden pak i ednoo takfoz ro6avyyy i s edna opa64ica otzad
![]()
![]()
KaTO si gO naBonbOn4a..taKuF 6ti naByhTq 4e 6OkolaD 6tI poTe4e ot pOni4kaTa..
ProuD meMber of IzvunZemni 4oRapi oOD
мии..зле..ена пижама..мн мека обаче и приятна
![]()
косата ми е вързана..още не съм си махнала грима..ии зелени чехлички също меки (мразя зелено!
)
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Изморен... от работния ден..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
емиии черен анцуг,розов суитчър,зелена тениска и косата не е за коментиране просто![]()
![]()
имам около 1872 фиби и ако ги намерим после ще е яко FUN
![]()
~Peace out~
..Pretty Odd All Day Long..
Еми в момента съм с розова пижама и лилав суитчър.. косата ми е вързанаа..Абе общо казано приличам на кон
![]()
![]()
![]()
омг..
![]()
![]()
по пижамка а косата ми е като на ава![]()
Суетата.Моят любим грях.
Стари дънки протрити на дупето, черно-сива блуза с надпис "never say never", страстоубийствено горнище на анцуг изцапано с лак за нокти, косата ми е защипана с шнола, но се разпада и приличам на разплетена кошница!![]()
Любовта е сляпа, но надушва парите!
Хммм... сини домашни пантофки, розов анцунг и черен пуловер с пухчета... косата ми е рошава, бухнала с тигрова диадема.!
Oh, sexy, sexy girL !![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
В момента съм с черен анцунг,червена блузка и косата ми е вързана
Сега съм със светли дънки, бяла блузка и сини пантофки като ку4енцакосата ми е мокра и на нищо не прилича в момента...
![]()
еми ... с емовски чорапки, черни джинси (които са навити щот ми пречат да ходя в нас
) , емовски анурак .... (подчертавам не съм емо ,не се обличам като емо ... но майка ми харесва този стил и обича да ми купува такива дрехи
)
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]
САМО ПО БОКСЕРКИ![]()
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
Страшно изморена съм .. едвам си седя на стола.
Иначе съм с дънки,блузка и половерче.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
екип и тениска![]()