- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как изглеждате в момента?
Къси дънкови панталонки,тениска с голи рамене в червено,бяло и синьо на рае иии...Косата си ми е пусната.![]()
по пижама съм вече/къси гащета и потниче/ , косата е вдигната високо горе на кукенце и си се мятка доволна![]()
Ми точно в момента изглеждам супер дроп с дълги дънки(подгънати),с камофлажна тениска и с вързана коса..И съм супер изморена.
аз съм с една черна рокличка(с нея си ходя в къщи),косата ми е пусната
дънки черни и тениска кафява и слушалки косата ми е кат на пребит пънкар както винаги си седи
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
със сутиен и прашки и ени дъъъъълги чорапки апак косата ми еее катооо ..... разплетена дамаджана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво повече се искаПървоначално написано от shantity
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Косата ми е вързана на опашка, със син потник и светъл панталон... днес ми беше малко хладно ..![]()
Гол съм.. Ще влизам се къпа..![]()
![]()
![]()
супер..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ами в момента съм с едно оранжево потниче на бели и жълти райета и къси гащи с едно куче на тях![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Predi malko stanah .. zatova sum vurzana na Kok sus sportni kusi pantaloni i potniche ..![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
От кр1ста нагоре - Гол...
От кр1ста надолъ - По к1си гащи..
Мокра коса..Обр1снат...
Абе направо Света !
Станах още в 7 и 13 сутринта.. (странно, защото легнах към 4).. ии още не съм се облякла.. тоест.. по розови боксерки съм и една тениска розова и широка.. косата - развълнувана е
![]()
Horse Crazy Girl!!
ми аз се оправам за диско така че за ся съм си напрайла само прическа, леко топирана коса,с потник и къси дънки
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
с къси червени панталонки и с червен потник
мм а косата така с шнола
и на вид съм многооо отегчена ....
![]()
![]()
![]()
Sega sum s kusi pantalonki -sini i 6iroka teniska-zelena .Am kosata mi eee kato grumnal boiler v trustika![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
По къси гащи , без тениска. Полу заспал.![]()
CucuTy
с черно клинче ии черно потниче .. косата ми е пусната,че даже съм с прическа // одеве се пребрах от сватба //![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak