- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как изглеждате в момента?
С анцунг и розова блуза.А косата ми е направена с банан)
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
с долнище на анцунг , сиво-зелена блузка с номер 34, а косата ми е вързана .. аее мноо зле
![]()
Illusion never changed into something real..
Пусната коса,дънки и цикламен пуловер ... а да и чорапки със Спондж Боп![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Анцунг ... и косата ми е на кок![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
пижама и едната част от косата ми е хваната с фиба, а останалата- на опашка![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
със пусната коса,дънки и блуза със къс ръкав
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
Еми тъй като сега се надигнах от сън още съм си с пижамката ,, и косата ми е пусната![]()
със пусната коса,дънки,блуза и блуза със дълъг ракав
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
miiiiiiiiiii w momenta sym w daskalo...kisna tuka cql den...1 dwoika... ;d twa mi e posleden 4as...i izglejdam unikalno SKAPANA...e she se nakontim sled malko sa....se pak she se wijdame s gadjeto![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Бяла блузка,бели дънки и косата ми е топирана![]()
ами в момента съм по пижама на червени и бели раета
Същото!Първоначално написано от B.O.OM..
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
упулена в изненада от въпроса![]()
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Дънки ,, блуза ,, суитчер ,, яке ии маратонки ... мързи ме дори да се събуя...
Доста еротично![]()
Мързи ме да се облека и съм се завила с одеалото ми... Иначе с рошава коса която още не съм сресала и дебилен поглед
мии чорапки долнище на пижама което е доста широко,тениска която също е мн широка и е оранжева и суитчера и косата ми е вързана на мн мн мн оплетен кок
рошава с дънки и суитчър![]()
Суетата.Моят любим грях.