.
Отговор в тема
Страница 8 от 44 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1095
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    рошава с дънки и суитчър
    Да живеят рошльовците!

с новите ми дънки и една черна блузка на раета

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Chisto gol

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Великолепна
    I L0VE MY FRIENDS

ami as sum s edna cherna teniska na Bullet for my valentine i dunki .. s pant0fii.. (bez chorapi) .. ii s bqla lenta na glavata
    Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    в момвнта изглеждам злеее косата ми не е изправена => къдрава =>мязам на извънземно....с черно клинче..и едно безобразно меко горнище на пижамата ми (и даже шарено ) чорапите ми са черни с черешки аа..имам и пантофи розови и те така безобразно меки..
    П.С само вкъщи и вечер съм така
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

еmi s edin zelen pulover , kusi shiroki pantaloni (neznam kak oshte ne sum umrqla ot stud) i kosata mi e vryzana ama sturchi nqkoi i drug kichur abe obshto vzeto zle izglejdam

mii taka 0t 0tg0re nad0luu .. xD
    mii kusata mi e napraena s pqnaa .. ii sum si hfanala brit0na s edna zelena fiba .. nad0lu sum s cherna teniskaa .. 0td0lu sum s tigr0v0 b0dii .. p0d neg0 sum s r0z0v sutien .. amm .. s cheren pantal0n .. b0xerki na sp0nge b0b ii s ch0rapi ..
    Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33

Не ти трябва да знаеш по зле и от зомби

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    рошковци рулз
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от [*vIkSs`
    ]mii taka 0t 0tg0re nad0luu .. xD
    mii kusata mi e napraena s pqnaa .. ii sum si hfanala brit0na s edna zelena fiba .. nad0lu sum s cherna teniskaa .. 0td0lu sum s tigr0v0 b0dii .. p0d neg0 sum s r0z0v sutien .. amm .. s cheren pantal0n .. b0xerki na sp0nge b0b ii s ch0rapi ..
    <<-- pak p0 sushtiq nachin sam0 che ii sus edin switcher

Амии по хавлия зеленка ,сини чорапки с бели лентички вързана и въпреки тфа чорлява коса и некфо маскировачно потниче под хавлията със сини меки пантофки ии май толко
    Във вените ти страх тече мракът те обгръща,вкуси ме ще видиш повече отколкото ти е нужно...

-наблюдавам те

]
    ]mii taka 0t 0tg0re nad0luu .. xD
    <<-- pak p0 sushtiq nachin sam0 che ii sus edin switcher
    pak taka sam0 che fmest0 switchera sum s g0rnishte na adidas

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    samo po parfium

Град
    Пловдив
    mnogo izmorena (skapana)
    Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *

Супер фен Аватара на breathless
    Тениска,панталонки и мокра коса ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    Pleven d'ge
    Косата ми е невероятно мека и готина(понеже преди малко се изкъпах ) с дебело поло, черна грейка, кафяв анцунг, оранжеви чорапки и черно-бели пантофи.Абе като за вкъщи...
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

по пижамка и грейка със сини чорапки и лилави чехли
    С мен който иска, срещу мен който може

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз съм по пижама и леко рошава коса

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Аз съм с черен анцунг,оранжева блузка и косата ми е вързана

С любимите ми дънки на Diesel, яка блузка (в розово и кафява с кремав надпис University School Since 200 и с бяла грейка с дебел розов кант и един тънък кафяв. Косата ми е вързана на опашка... Ооо забравих любимите си ЕМО чехли... Черно и сиво в райе с розов череп отгоре...
    ElinoOor

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    анцуг и блузка
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    veliko tarnovo
    ro6ava s sinq teniska na levski(predi malko stanah)pogled kurvqsal i papu4ki kotka
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

mii as suuum s edni mn mekichki churapkii na zeleni i beli raieta .. s dunki.. .. s cheren k0lan s cherep .. s cherni prashki na D&G .. s zelena bluska s julti paieti .. ii s zelen sutien .. a puk kusata mi e vurzana

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си