- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Как изглеждате в момента?
По пижама.. [по цял ден съм си с пижамата, щото съм болно *sad ], рошава коса и бледо лице..
анцуг,блузка,елек и с току що направена прическа
Суетата.Моят любим грях.
mii s pufkawi churapki s dunki s julta bluska.. k0sata mi e izpravena s presa xD ii sum s bqla lentaaa zabraih ii pant0fkite
![]()
Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33
зле.
ама ножа ми е в джоба![]()
paska
миии с дънки, черна фланелка на която пише Skateboarding is not a crime и има скейтърии със зелена коса
![]()
Как изглеждам в момента ли.. Мии SexYyy...
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
изглеждам... почти добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
като за навънка![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Дънки, блузка, отгоре суичер, пусната коса .. да не забравя -С ЧОРАПИ !ии широко отворена уста, защото се прозявам
![]()
Дънки ,, блузка ,, суитчер ии пусната изправена коса...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Миии, с червена блуза, черен анцунг и това е май![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
mi s ancung na adidas.. r0z0va bluska ii sum si fanala brit0na .. sushtuu i sum presirana![]()
Twilight <33 Jonas brothers <33 Manchester United <33 Cristiano Ronaldo <33 Kristen Stewart <33 Robert Pattinson <33 Taylor Lautner <33 Joe Jonas <33
мии аз преди малко станах още съм по пижама...и косата ми е вързана..но пак е няква рошава![]()
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
ми по пижама съм с пусната коса без обем и съм си хванала бретона настрани![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
с анцунг суичер ии с вързана коса ....в състояние съм да оплаша някой![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
еми много съм зле
като вещица напраоо =D
ПО=добре да не се описвам
е сао за момента иначе не съм толкова зле =D
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
с долнище на пижама и суитчер![]()
Суетата.Моят любим грях.
с долнище на пижама, цикламена блуза и мноооооого рошава коса![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Вече съм точно като за лягане - само с една къса нощничка(вкъщи все още е доста топло и си спя все едно е лято)
и хваната на кок коса
мм дънки,тениска ии такава жилетка,че брр умирам от студ![]()
Аз сега съм само по хавлия![]()
.с мокра коса и ще ставам за училище
![]()
анцунг и тениска с къс ръкав![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ми в момента съм с анцунг![]()