Цитирай Първоначално написано от Jagger
Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
Цитирай Първоначално написано от Jagger
Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
Първо,единс стереотип не се задрасква от днес за утре.. второ,усещам как нямаш смелостта да направиш първата крачка с някое момиченце

Много си права мен ако ме чакат ще ми трябва една камара проучваня да разбера кое кой как защо за чете на знаци ич ме нема.
Стереотипите особено този не се задраскават от днес за утре ма днеска 10 чоека казват не утре 20 и така постепенно се получава едно заличаване на старите идеали който все още съществуат под някакфа форма което мен лично ме дразни... аз напрай първата копка или първия удар с вария... в случая
Ти направи първата копка и след 20 дена всички баби ще говорят за Jagger от тийнпроблем и как момчетата тряя да чакат момичето.. хях..
Тука долавям като чели лека форма на гавра..... мъ нема значение бабите тия бабите умират нии уставаме пък и кфо ги грее тях кфи ги вършим нии те си имат едни ценности младото поколение други въпроса е да не зимаме всичко от тях ами да го изменяме и нагласяме според нашите вкусове...
Е не не се гавря ама понякога наистина ми става смешно как разсъждават някой хора Бабите като умират идват други баби