Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Джагер бате това е природния закон ! М кани Ф !!!! Когато М е твърде срамежлив Ф се престрашава и кани Тва не е бабина простотия .... Това е като че ние сме по космати от женските като че ние имаме пишоци те имат място където да ги поставим и т.н . Всичко това е природен закон ! НЯкъде да си видял примерно женско коте да сваял мъжко ? Или по Дискъвъри някоя женска да сваля мъжките ? Мне все те се перчат и се правят на маймуни за да и вземат "цветенцето" Такаче може да сме хора може да сме всичко НО ТОВА Е ПРИРОДАТА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ !!!!
Тъй че приемете фактите и продължавайте напред !!!
Да ти кажа честно така е мислил съм за животните при тях има брачни периоди охажване и т.н. та от такава гледна точка бихме могли да кажем че е природен закон инстинктивното перчене на съперниците за да спечелят женската за да могат да сеят свойто поколение ... и се набляга иначе на секса както и при хората които също са животни... но какво ни отделя от животните именно нашия "разум" защото животните немогат да тръгнат срещу природата а хората могат... откачена работа.... но мислта ми беше да се ограничаваме до мислъта че мъжете винаги задължително трябва да гледат за знаци да охажват и да правят първата крачка ... тъй че съм съгласен с теб и се опитвам да внуша че нее нужно да се изпълнява защото ще изчезнат видове като мен тъй като нито мога да чета знаци нито се впечетлявам ако ме арешат ме арешат ако не да праят кфо искат....