- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кого/Кои обичате най-много?
Най-обичам майка ти.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
На първо място е гаджето ми! Ужасно много си го обичам.
Разбира се,че най-много обичам родителите си.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
родителите и сестра ми, все пак семейство са ми. и него го обичам, както обичам и шоколада :Д
еми себе си естествено
Според мен в различните етапи от живота си човек обича по различен начин.Докато не срещне любовта обича най-много родителите си,когато намери човек до себе си,най-често се главозамайва и насочва по-голямата част от обичта си към него,а като дойдат децата те идват на първо място.За братя,сестри и приятели не коментирам,защото там отношенията са специфични за всекиНе мисля,че има еднозначен отговор на този въпрос.Винаги ще обичаш всички тези хора и винаги в сърцето ти ще има място за тях.Просто в един етап от живота си ще го показваш повече на едните,а в друг-на другите.
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
кольо тихото от 2рия етаж |(
Обичам семейството си повече от всичко. Гадже нямам, а и за пореден път се убедих, че нямам истински приятели.
Семейството!!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Мен и сестра ми (h)
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~
Кучето, братовчед ми, другия ми братовчед, родители те ми и приятелите. И най-вече СЕБЕ СИ!![]()
Себе си много ясно.След това любимия отбор
Последно редактирано от Furious? : 08-12-2012 на 17:45