- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ходиш с един човек много пъти...
bihte li trugvali s edno mom4e mn puti smisul obi4ate go i toi iv obi4a no vse ne6to stafa hodite i kusate i pak se subirate i taka,no vupreki tova go obi4ate bihte li trugnali otnovo s nego?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...
Сигорно всички от форума са имали поне по един такъв случай...
Лично аз имам това е репертуара си.
Ако нещата не тръгнат 1-вия или 2-рия път няма да тръгнат и след 15-тиятака че,не не бих
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
vse edno da si udrq6 glavata v stenata i da si misli6 "ako se frasna o6te edin pyt, nqma da me zaboli". prosto genialno!
Първоначално написано от Riot
аз също,дори ще се събера с нея някой ден,ако все още се обичаме.Първоначално написано от hooliganka89
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Бе да..или ще сме заедно или не..нямам намерение "днеска заедно, утре не" и така да продължаваме винаги.
Желязна Девица
Иди си ела си...Аз лично съм го правила и нищо не се промени...,така че не бих повторила в следваща връзка.Това си е доста болезнено - така че вече Не благодаря.Пречупи ли се веднъж,трудно се поправят нещата,а стане ли системно-почти невъзможно.
зависи... аз съм имала такъв случай и с момчето още сме заедно и се обичаме, така че може!![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
за 2 години сме късали 8 пъти и пак се обичаме ама сме инати (:
Случвало ми се е ..няколко пъти но няма да правя тази грешка пак..след като от първия път не е станало няма да стане и от 10-тиятака е според мен
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Признавам си вече съм направила така грешка.И не не бих го направила отново защото ако нещата не се получат от 1вия път значи и по-нанатък няма да се получат.Правила съм тази грешка но прекалено късно осъзнах че смисъла липсва!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ахахаха точно същото каза и ти![]()
![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
хаха и аз сега го забелязах!Ми то си и така ако не стане от 1вия няя да стане от нито един от слезващите!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Вече го направих...Знам,че няма смисъл в това,нищо няма да се промени само ще затъваме все повече и повече....Но много съм привързана към него и не искам да пусна ръката му,не знам тази моя сляпа глупаст ме кара да вярвам,че нещата някой ден могат да се променят...Пф,голяма глупачка съм,дори се срамувам от себе си![]()
Абе случвало ми се е нещо подобно,но не с гадже а с приятел..И колкото пъти да се сдобрим толкова пъти се караме..след всяко сдобряване нищо не се променяше и колкото да бях привързана към този човек,накрая бях принудена да престана,защото ми омръзна да страдам,а на него да не му пука! Така,че за такива връзки,мнението ми е горе-долу такова..Но никога човек не знае,може пък този с който се караш често,да се промени!
![]()
За да се променят нещата,трябва да мине време.За да можете да прецените какво всъщност чувствате.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Да,да,да,да,да![]()
![]()
![]()
![]()
Просто може да има несъвпадимост на характери и така да се карате а от там да късате...но това не значи че не се обичатеВсичко в името на любовта
П.П Но само ако си сигурна че ти го обичаш както и той теб![]()
![]()
МмМ тези редовни раздели и събирания много вредят на връзката ... с времето чувствата започват да отшумяват и да се притъпяват,започвате да се изнервяте един друг много по-лесно ,а и сякаш сте сигурни че всичко пак ще се повтори ...немисля че това е решение всеки има право на 2ри или 3ти шанс ,но в редки случаи повече...лично мнение![]()
С първото си гадже тръгвах 2 пъти, но не бих повторила с когото и да е.
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
taka e ve4e nqma da e sa6toto sqka6Първоначално написано от MaDDnes-f
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
[-o<Първоначално написано от MaDDnes-f
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
Слад като 1-вия път не е станало .. няма да стане и на 20-стия ...
РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!