- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ходиш с един човек много пъти...
Не.
Защо?
Защо?
Защо ли???
Еми щото хубавите работи с
1 човек стават веднъж,после
не е същото.Може и да е точно обратното.
Никога не бих го направила.... или може би се инатя...но точно така става в момента...колкото и да обичам бившето ми гадже,не бих тръгнала с него за нищо на света...не че имам нещо против него , просто наистина хубавите неща се случват веднъж при това при първия път и затова според мен е загубена кауза да се опитваш да поправяш старите грешки от стари връзки...колкото и ми да беше трудно, аз отказах...и според мен тва е правилното решение, поне в мойта ситуация![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Да..ако го обичам..и на тооя свят имам едно бивше гадже с което бих тръгнала... и съм сиг че и той ме обича както и аз... на вс др бивши мога да им покажа само (finger)
![]()
Дали ще обичам него и ще тръгвам и късам отново и отново с него, или ще ходя с много момчета и ще късам с тях, кфа е файдата от сичко тва, ми обесни, кака.
Пълна чишитска работа си е тва.
Е тука одеве с една фр си говорихме, ходеше 3 пъти с едно момче и неска ми изръси, че пак иска да тръгва с него.
Еми, че за кво!? Какво ново ще види от него!? Само същите неща и същата раздяла... по-добре е, според мен, да е с други хора.. нали знаете различни хора, различни интереси, поне малко опита да си обогати и туй-онуй и така![]()
зависи..едва ли но никога се пак не се казва никога..не се знае какво ще ти предложи живота хах
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Това е много вярно . Аз никога не съм тръгвала пак с мом4е с което сме скъсали.Миналото си е минало и аз никога не се връщам назад защото знам 4е няма смисъл.Щом сме се разделили зна4и е имало сериозна при4ина.Като тръгнем пак нещата няма да се променятПървоначално написано от miss_asi
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
2 години така правим с един.милиарди пъти сме се разделяли и събирали.любовта е като песен-но всяка песен има край![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Безсмислено е. И все пак повечето хора са го правили и с радост биха го повторили.
С бившето гадже бяхме така..карахме се за глупости и така 5-6 пъти се събирахме..обаче аз не го обичах и той мене и за това са е бивш![]()
![]()
Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.
ХаХаХаХА случвало ми се е. Еми така се запазва интригата... искрата... плам1ка между вас... яко е... всеки п1т к0гат0 к1сате все едно го правите за последен п1т... а к0гат0 се с1бирате все едн0 г0 правите за пр1в... nice![]()
Аз пък мисля че оптимистите винаги печелят,зашото и аз съм такава и вярвам че някой ден всичко ще се нареди ;]Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Ne!Ne6tata nqma da sa sa6tite kato kasame tolkova pati!!!
Абе скъсате ли ведъж нема връщане назад,капиш?
Glory,Glory Manchester United!!!
О бих и още как толкова много обичам едно момче, че бих направила всичко за него, но уви всичко приключи и просто няма да имам този шанс... бяхме година и половина заедно, но в последно време имахме няколко раздяли и в крайна сметка той прецени, че така е по добре и може би е прав нз, но вече 4 месеца минаха и не мога да го забравя и потръгнат ли пак нещата бих се върнала при него...
до ся не ми се е случвало
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
kogato bqh 7-mi klas za 8-mi lqtoto hodeh sas segashniq mi priqtel..togava bqh super sramejliva..nqmah merak za gadjeta..prosto ne bqh gotova za vrazka s mom4eta..zatova ne mu obra6tah nujnoto vnimanie..toi se oplaka i az go odrqzah...zashtoto me podrazni...makar da go haresvah..(ne go obichah togava) ii..sled cqla godina karanici ..plius edna proba s drugo mom4e... koeto traq 5 denazashtoto se osaznah 4e s toq 4ovek nqmam ob6to..i 4e imam 4uvstva kam segashniq mi priqtel..se sabrahme otnovo.. i o6te sme zaedno
noo...ako sme se skarali za ne6to seriozno koeto ne moga da mu prostq..ne bih se sabrala s nego otnovo..skoito i da e bilo
![]()
Ехх възхищавам се на такива хора има ли любов защо не стига да си сигурен, че това е човека няма перфектни връзки винаги има спречквания, но има една подробност "инат", която игаре голяма роля...
Това много, много зависи от ситуацията.. Не бих искала да говоря за мен, но имам една позната, която тръгва и къса с едно момче в буквален смисъл над 20 пъти... това за мен е много безсмислено, защото..щом са скъсали толкова пъти някой да ми каже къде е смисъла да се се събират пак и пак, щото почвали да си липсватиначе ако някоя двойка скъса там 2,3 пъти и се усетят на време, че няма смисъл да са заедно в момента..разделят се и след мноооого ама много обмисляне съдбата случайно ги събере пак .. да са си там заедно ... ама то т'ва става 1 път на 100
така де аз съм си романтична душа и вярвам още в такива глупости
![]()
![]()
като цяло тия неща са мнооогоооооо >>
![]()
По-логично е да се потърси причината, аджеба защо така се получава, къде се разделят пътищата ни и какво ни кара отново да се съберем, дали не е просто защото сме свикнали да правим така или е нещо по-значимо.Дали пък не е от инат и не насилваме нещата, без да имаме реално основание, ей таквиз неща.Ако успеем да си отговорим на поне един от всички тези въпроси, би било чудесно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
охо и аз минах през това....ама се отказах...момчето още твърди че ме обича....ама аз него вече не. Последния пъ като ръгнахме вече нямах чуства и затова издържахме само едмицаако има любов ОК ама ако от едната страна няма по доре не
Ми с приятеля ми за 1 година сме късали 4-5 пъти,но винаги се оправяхме след това.Като обичаш,искаш-не искаш все нещо те връща
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Е, аз нямам. Може да сме се карали, може да сйм се чудила трябва ли да сме заедно, може да сме имали куп проблеми(които даже не си представят пуберит тук), но не сме късали. За 4 години 1 път се скарахме, бяхме у тях, помолих го да ме пусне да си вървя и да не ме търси.......а след 15 минути обикаляне в студа и тъмницата му се обадих, че съм пред тях да не се тревожи. Той пък беше пред нас да ме чака да се прибераПървоначално написано от hooliganka89
. Големи хора сме. Можем да решим всичко като си поговорим. А аз тогава си тръгнах, за да размисля какво искам, за да взема решение......еми още сме заедно
![]()
Не знам,колкото и да се обичаме следващите пъти няма да са хубави.От друга страна,не мислиш ли,че ако любовта беше достатъчно силна щеше да се стигне до късане?